AneX
80+ Silver
Dahası
at bi reiz
tamamdirat bi reiz
mavi ekranla sorunu yok bence pc nin yazılımsal olabilir kökten çözüm format denebide aidata 64 stabilize testi yaptım 15dk sorunsuz geçti occt yaptım 15dk oda sorunsuz Furmark yaptım 20dk oda sorunsuz oyuna girince gidiyor pc
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
110621-6781-01.dmp
drive.google.com
reis sana bişi diyimmi bu pc en az 20 defa format attım hiç düzelmedi gene aynı mart 2021 başladı bu sorun ozamandır uğraşıyorum.mavi ekranla sorunu yok bence pc nin yazılımsal olabilir kökten çözüm format dene
ozaman donanımsal bir sorun vardır kanka yani bende tahmin edemiyorumreis sana bişi diyimmi bu pc en az 20 defa format attım hiç düzelmedi gene aynı mart 2021 başladı bu sorun ozamandır uğraşıyorum.
Ramlere test yaptım sorunsuz ssd sağlığı %100 psu yeni aldım tek bişey kaldı oda ekran kartı sorun ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.ozaman donanımsal bir sorun vardır kanka yani bende tahmin edemiyorum
bencede garantisi varsa garantiye yollayınRamlere test yaptım sorunsuz ssd sağlığı %100 psu yeni aldım tek bişey kaldı oda ekran kartı sorun ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.
teknobiyotikten aldım 2 yıl var ama benim bilgisayar garanti dışı yeni güç kaynağı falan ekledim harddisk falan aldım garanti dışı kaldı acaba yinede göndersem parasıyla bakarlarmıbencede garantisi varsa garantiye yollayın
paranın açamıyacağı kapı yokteknobiyotikten aldım 2 yıl var ama benim bilgisayar garanti dışı yeni güç kaynağı falan ekledim harddisk falan aldım garanti dışı kaldı acaba yinede göndersem parasıyla bakarlarmı
doğru diyon reis yeni ekran kartı alsam sence sorun gidermi eğer gidecekse göndermiyim önümüzdeki ay ekran kartı alacağım zaten.paranın açamıyacağı kapı yok
nasıl veremesin 12w den 600w veriyor sistem max 220w istiyor corsair kadar olmasada iyi bir psu bencePsu yeterince güç veremiyor olabilir iyi bir psu değil zaten
O değerlere bakma o psu nun içi çok eski parçalardan yapılmanasıl veremesin 12w den 600w veriyor sistem max 220w istiyor corsair kadar olmasada iyi bir psu bence