Arama sonuçları: *

1. Alihandrotr

Televizyon modem bağlantı

Evet o zaman da sizce mbs olarak düşük verimlilik mi olur
  2. Alihandrotr

Lan girişi için ne kadar para istenir. Ve düzeltmek için ne yapmam lazım Şuan kablosuz bağlantı ile bağlıyım ve sıkıntı yok ama kablolu için başka alternatif var mı
  3. Alihandrotr

@ensbhdr55 @asko56 @_Emir @celo.tokat
  4. Alihandrotr

Arkadaşlar grundig 55 GGO 9900 model televizyon kullanıyordum. Modem ile tv yi bağlamak için cat 6 kablo kullanıyordum. Sonra cat 6 kabloyu çıkardım ve televizyonun Lan girişinin giriş yeri aparatı elimde kaldı. Tekrardan takabilirim. Ama televizyon ile Modem arasında kablosuz bağlantı olmuyor...
  5. Alihandrotr

Otel tatili balayı için

Seneye için olabilir. Şimdide turfirsaticom tatilduragı turccenneticom turdayımcom grandalfatravel gibi instagram adresleri acenta yoluyla bunu gerçekleştiriyor. Sizce güvenilir mi
  6. Alihandrotr

Otel tatili balayı için

Evet evet ilerleyen tatil planlarında oraya düşünüyorum. Ama bu seferki planım buralar 😊
  7. Alihandrotr

Otel tatili balayı için

Arkadaşlar balayı için haziran ilk haftasına bir planlama yapıyorum. Sizin yurt içi önerileriniz var mıdır? Daha çok aklımda Akdeniz tarafları var. Huzurlu sakin biraz da aktivitesi olan yerlere bakıyorum. Bodrum Antalya Aydın gibi yerler bu ayda uygun olur mu bilemedim. Birde instagramda...
  8. Alihandrotr

Düğün Salonu Yerleri

Bi tane vakfın düğün salonuna denk geldim o da 40 K istedi 1706010346 Amin inşallah işte bu yüzden tanıdık da araya sokarak sizlerin yardımını istiyorum ☺️☺️ 1706010783 3 saatlik yere dünya para vermek yerine onun yerine yine olsun gönlümüz olsun halayımızı çekelim ama belediye Vakıf yerleri...
  9. Alihandrotr

Düğün Salonu Yerleri

Arkadaşlar yazın sonu gibi düğün yapmayı düşünüyorum. Benim için en büyük kritik oynayacak bir alan olması ve ucuzluk. Belediyelerin düğün salonlarını da inceliyorum. İstanbul Avrupa yakasında özellikle Bağcılar Esenler Güngören taraflarında bakıyorum. Diğer yerler olur. Aradığım fiyat aralığı...
  10. Alihandrotr

75 k ya beyaz eşya alımı

Çok Teşekkür ederim aklımda beko var ve sordum 1 sene bekletiyorlar. Bosch da düşünüyorum onlar hem beklemiyor hemde fiyat Bi 10 15 bin yüksek 1699628275 Model olarak orası daha uygun geldi 1699628321 @Vesemir Dayı bekleriz 4 ürünü de almayı düşünüyorum 1699628341 Enflasyon ülkesiyiz
  11. Alihandrotr

75 k ya beyaz eşya alımı

Anlaşılan Forumda çok bilgisi olan yok
  12. Alihandrotr

75 k ya beyaz eşya alımı

Malum evlenme dönemine giriş yapmak bulunmaktayız. Ve piyasada en uygun fiyat performans ürünler arıyoruz. Bu konuda da bana yardımcı olur musunuz ? 75 k ya inox serisi beyaz eşya dizmek istiyoruz. Bunlardan beko bosch düşündüğüm modeller. Almak istediklerim ise bulaşık makinesi buzdolabı...
  13. Alihandrotr

Söz nişan hazırlıkları

Teşekkür ederim. O kadar zorlu ve parasal anlamda zorluyor ki desteğe ihtiyacım oluyor. 1696866923 Teşekkür ederim sağolasın 😊 1696866947 Amin inşallah hocam 😊 1696866999 İstanbulda oturuyoruz hocam not ederim sağolasın araştırmalara başladık bizde 1696867495 Melodi çikolatacısını duymuştum...
  14. Alihandrotr

Söz nişan hazırlıkları

Donanım arşivi ailem sizden bir konuda görüş ve yardım talebim olacaktı. Bu cumartesi gününe sözüm olacak. İsteme gününde çiçek çikolata ve baklava gerekiyor olacak. Ve alyansları da almamız gerekiyor. Üstüne durumum da çok iyi olmadığı için her şeyin en uygununu almaya yetiştirmeye çalışıyorum...
  15. Alihandrotr

Turkcell faturasız hat ücreti

Araştırmalarımı yaptım 2 yol var Turkcell de faturalı olup 200 TL ye 20 gb net 1000 dk 1000 SMS var Diğeri Turk telekomda 170 TL ye 20 gb net 1000 dk 1000 SMS var Sizce hangisine geçmek mantıklı?
  16. Alihandrotr

Ben sordum hemen geçiş olur dediler Türk Telekom için. Zaten numara da sabit kalıyor. Benim şansıma da hiçbir şey yok ortada. Yok mu Türk Telekom da çalışan yeni geçiş kampanyasında yardımcı olacak 1687291287 1 gb İnterneti bile dünya para ediyor Turkcellin. İnanılmaz pahalı bir operatör...
  17. Alihandrotr

Faturalı fiyatlarına bakıyorum. 20 gb İnternete aylık 170 lira istiyor Türk Telekom. Bimcell de aynı kalite mi 1687289540 Abi nasıl oluyor böyle ya kiminle konuşuyoruz. Hemen donanım arşivi olarak istihbarat yapalım
  18. Alihandrotr

Hangi operatör ve paket tavsiye edersiniz 1687289309 Her ay daha yüksek fiyata daha düşük hizmet alıyorum. Zaten her şey pahalı en azından buradan daha elverişli bir şeyler yapmak istiyorum 1687289381 Gerçekten çok iyi fiyat bu fiyat olsa hava kabul ederim 185 liraya 13 gb İnternet...
  19. Alihandrotr

Turkcell servisinin faturasız paketini kullanıyorum. Her ay gittikçe çok yüksek paketler almak zorundayım. Ve her ay aldığım İnternet diğer ay daha azıyla daha fazla para ödemek durumunda kalıyorum. Bu durumdan da bıktım açıkçası. Evde Türk Telekom İnternet sağlayıcısı kullanıyorum. Turkcell de...
Top Bottom