Neler Yeni

75 k ya beyaz eşya alımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Bütçe
75
Malum evlenme dönemine giriş yapmak bulunmaktayız. Ve piyasada en uygun fiyat performans ürünler arıyoruz. Bu konuda da bana yardımcı olur musunuz ?
75 k ya inox serisi beyaz eşya dizmek istiyoruz. Bunlardan beko bosch düşündüğüm modeller. Almak istediklerim ise bulaşık makinesi buzdolabı çamaşır makinesi kurutma makinesi. kredi kartına taksit yöntemiyle bayiden almak istiyoruz. En uygun nereden hangi bayiden alabilirim ? Bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Bulaşık makinesi aradığım özellikler 4 programlı basit arayüzü olan
Çamaşır makinesinde 9 kg çelik kazan 1200 devir ve iyi yıkayabilmesi (zorlayıcı kirlerde de başarılı olabilecek makine ) ama illa wife cart curt özelliklere gerek yok
Kurutma makinesi yine 9 kg olması daha çok ısı ile kurutup işlem yapması
Buzdolabı da en azından 477 litre olması buzluğun alt tarafta olması. Soğutucu kısmını daha çok kullanıyor olacağım. yükseklik 70 cm ebatında standart modellerden.
Teknik servisin de güçlü olması ve uzun dayanıklı ürünler alabilmem.
Birde ürünleri aldıktan sonra 1 sene bekletmeyi düşünüyorum. Ve her mağaza bunu kabul etmiyor.
Önerilerinizi alabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siemens çok pahalı. Lg hoover gibi ürünlere pek güvenim yok. Arçelik ile beko çok benzer ama beko daha iyidir diye düşünüyorum. Samsung ise diğer teknolojik aletlere yoğunlaşmış şirket. Beyaz eşyada çok kullananı yok gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlaşılan Forumda çok bilgisi olan yok

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,248
İsim
Mert Can Ergün
Malum evlenme dönemine giriş yapmak bulunmaktayız. Ve piyasada en uygun fiyat performans ürünler arıyoruz. Bu konuda da bana yardımcı olur musunuz ?
75 k ya inox serisi beyaz eşya dizmek istiyoruz. Bunlardan beko bosch düşündüğüm modeller. Almak istediklerim ise bulaşık makinesi buzdolabı çamaşır makinesi kurutma makinesi. kredi kartına taksit yöntemiyle bayiden almak istiyoruz. En uygun nereden hangi bayiden alabilirim ? Bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Bulaşık makinesi aradığım özellikler 4 programlı basit arayüzü olan
Çamaşır makinesinde 9 kg çelik kazan 1200 devir ve iyi yıkayabilmesi (zorlayıcı kirlerde de başarılı olabilecek makine ) ama illa wife cart curt özelliklere gerek yok
Kurutma makinesi yine 9 kg olması daha çok ısı ile kurutup işlem yapması
Buzdolabı da en azından 477 litre olması buzluğun alt tarafta olması. Soğutucu kısmını daha çok kullanıyor olacağım. yükseklik 70 cm ebatında standart modellerden.
Teknik servisin de güçlü olması ve uzun dayanıklı ürünler alabilmem.
Birde ürünleri aldıktan sonra 1 sene bekletmeyi düşünüyorum. Ve her mağaza bunu kabul etmiyor.
Önerilerinizi alabilir miyim ?

Siemens çok pahalı. Lg hoover gibi ürünlere pek güvenim yok. Arçelik ile beko çok benzer ama beko daha iyidir diye düşünüyorum. Samsung ise diğer teknolojik aletlere yoğunlaşmış şirket. Beyaz eşyada çok kullananı yok gibi.
Beko buzdolapları uzun süre dayanıklı olabiliyor @Vesemir Dayı dayım buzdolaplar hakkında bilgili o sana yardımcı olur

ExploiT

80+ Bronze
Vay be beyaz eşyanın geldiği noktaya bak iyi ki zamanında evlendik :)

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Beko'nun depoları olması gerekli bekletmek için iyice araştırın bu konuyu. Bosch marka olarak daha ileride bence bekoda alınabilir yerli ve hizmet sektörü oldukça etkili ilgileniyorlar hemen. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun alacaklarınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beko'nun depoları olması gerekli bekletmek için iyice araştırın bu konuyu. Bosch marka olarak daha ileride bence bekoda alınabilir yerli ve hizmet sektörü oldukça etkili ilgileniyorlar hemen. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun alacaklarınız.
Çok Teşekkür ederim aklımda beko var ve sordum 1 sene bekletiyorlar. Bosch da düşünüyorum onlar hem beklemiyor hemde fiyat Bi 10 15 bin yüksek

beko nun arçelikten farkı yok bence bosch alman daha iyi olacaktır
Model olarak orası daha uygun geldi

Beko buzdolapları uzun süre dayanıklı olabiliyor @Vesemir Dayı dayım buzdolaplar hakkında bilgili o sana yardımcı olur
@Vesemir Dayı bekleriz
4 ürünü de almayı düşünüyorum

Vay be beyaz eşyanın geldiği noktaya bak iyi ki zamanında evlendik :)
Enflasyon ülkesiyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom