Arama sonuçları: *

1. mistik_0611

Bilgisayarım açılmıyor, siyah ekranda sabit alt çizgi ile kalıyor

Merhabalar arkadaşlar, geçenlerde bilgisayarımı açtım, klavyenin ışığı yandı ve ekran açıldı ama ekranda hiçbir şey yok, sadece sol üst tarafta sabit bir alt çizgi var. Bildiğim tuş kombinasyonlarını denedim, sadece Ctrl+alt+delete yapınca ekran kapanıp yeniden açılıyor ve sorun devam ediyor...
  2. mistik_0611

Bilgisayarı Kapattığımda İşlemci Kapanmıyor

Sanırım kapalı kaldığı süreyi de sayıyor. 1673083159 İşaretlediğim yerdeki süre bilgisayarı yendien başlatmadıkça sıfırlanmıyor.
  3. mistik_0611

1500 TL BU PC KASASI ALINIR MI?

Alınmaz çünkü bileşenler epey eski. Günlük kullanım için alacaksanız alabilirsiniz(tavsiye etmem), ama oyun oynamak için pek uygun bir bilgisayar değil.
  4. mistik_0611

Bilgisayarı Kapattığımda İşlemci Kapanmıyor

Merhabalar, bilgisayarımı tam kapatıp açtıktan sonra (uyku moduna almadığımdan eminim) görev yöneticisinde işlemci çalışma süresi sıfırlanmıyor, ancak yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Bunun nedeni ne olabilir ve varsa çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
  5. mistik_0611

Sistemim eu4 ve hoi4 kaldırırmı

Ben 7 yıllık dizüstü bilgisayarımda Europa Universalis 4’te en düşük 30-40 FPS alıyorum. Oyunun grafik ayarları varsayılanda. Bilgisayarımın özellikleri: -i3 4010u -8GB RAM (4+4) -Intel HD Graphics 4400/AMD Radeon HD 8500M (2GB VRAM) Sizin bilgisayarınız de en kötü 20-30 FPS verir diye düşünüyorum.
  6. mistik_0611

Instagram bildirimler uygulamayı açınca bildirim merkezinden gitmiyor (iOS)

Merhaba, Instagram uygulamasında gelen bildirimler uygulamayı açıp hareketlerime girince bile bildirim merkezinde kalıyor, ancak bildirimi bildirim merkezinden silince gidiyor. Telefonum iPhone 7, iOS 15.3.1 sürümünde. Bu sorunu çözmenin yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
  7. mistik_0611

Telefonumda internet var ama internet bağlantısı yok diyor

Bende de modem bağlı görünüyor ama telefon internet yok diyor neden acaba
  8. mistik_0611

Gainward Marka Güvenilir Mi?

Merhabalar. Son zamanlarda ekran kartı bakarken Gainward markasına denk gelmekteyim. Bu ekran kartları güvenilir mı? Şimdiden teşekkürler.
  9. mistik_0611

İphone 11 128 gb aşırı ısınma sorunu

Bende aynı sorun iPhone 7 cihazımda var, aynı zamanda arka kamerası da çalışmıyor.
  10. mistik_0611

Youtube İçin Mikrofon Önerisi

Merhabalar, ben Youtube için bir mikrofon arıyorum. Oyun videoları çekeceğim, sesimi iyi verecek çok pahalı olmayan bir mikrofon arıyorum. Şimdiden teşekkürler
  11. mistik_0611

Aşı yaptıracak mısınız?

İstesem de olamam, 18 yaşıma gelmedim daha
  12. mistik_0611

Ryzen 5 5600x ile RTX 3070 Ti darboğaz Yapar Mı?

Merhaba, Ryzen 5 5600X işlemciye RTX 3070 almayı düşünüyordum ancak RTX 3070 Ti’nin fiyatı daha uygun. 5600X işlemci 2K çözünürlükte 3070 Ti ile darboğaz yapar mı?
  13. mistik_0611

HP S700 1TB Alınır Mı?

İşte odur muhtemelen gördüğüm sitede pro yazmıyordu 1620467872 Benim bulduğum buydu işte
  14. mistik_0611

HP S700 1TB Alınır Mı?

Öyle kullanacağım
  15. mistik_0611

HP S700 1TB Alınır Mı?

Merhabalar, bu SSD'yi gördüm ve fiyatını uygun buldum. Ancak kullanan, bilen biri varsa önerebilir mi? Veya başka önerebileceğiniz bir model var mı? Şimdiden teşekkürler.
  16. mistik_0611

Canım Amd Güzel Amd 🙃

Başlık tam clickbait :D
  17. mistik_0611

Mesh RGB Kasa Önerisi

Herkese çok teşekkürler.
  18. mistik_0611

Ps5 aldım bu oyunları oynican oyunlar nasıl sizce

Spider-Man: Miles Morales mutlaka oyna.
  19. mistik_0611

Mesh RGB Kasa Önerisi

Merhaba. Ben 400-500 TL civarında mesh bir kasa arıyorum. (Hava akışının iyi olması yeter) Fanların renklerinin kontrol edilebilir olması benim için önemli. Önerileriniz nelerdir?
  20. mistik_0611

27 inch 2k monitör önerisi

TN panel sorun olmazsa Excalibur E27QHD-G bakabilirsin.
Top Bottom