Neler Yeni

İphone 11 128 gb aşırı ısınma sorunu

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
İphone 11 cihazım Yüksek parlaklıkta iken ana menüde gerek youtube instagram facebook tarzı sosyal medya uygulamarında takılırken ekranın en alt kısımları ve telefonun arka kısmı gereğinden fazla ısınıyor ama bu sadece yüksek parlaklıkta oluyor sebebini bilen varmı? nasıl çözebilirim?

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
düşük parlaklıkta kullan derdim ama ban yemek istemiyorum :D bence telefoncuya götür batarya falan değişmesi gerekebilir belki bilmiyorum bende tam

Gloxy

80+ Bronze
İphone 11 cihazım Yüksek parlaklıkta iken ana menüde gerek youtube instagram facebook tarzı sosyal medya uygulamarında takılırken ekranın en alt kısımları ve telefonun arka kısmı gereğinden fazla ısınıyor ama bu sadece yüksek parlaklıkta oluyor sebebini bilen varmı? nasıl çözebilirim?
Batarya ile ilgili olabilir. Ayrıca kullandığınız ortam sıcak bir ortam ise yapacak bir şey yok.

Techno08

80+ Gold
iPhone 11’lerfr ısınma problemi olduğunu duymuştum

Nachi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Atahan Gökçebay
Instagram
atahangokcebay
Steam
atahan22998 / mistik_0611
Twitter
atahangokcebay
Discord
mistik_0611#8025
Reddit
mistik_0611
Bende aynı sorun iPhone 7 cihazımda var, aynı zamanda arka kamerası da çalışmıyor.

Techno08

80+ Gold
Şimdi öyle diyince ben de doğru buldum. Isınma sorunu olduğunu duymamıştım. Belki de ondan fiyatları düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü bir iPhone'un fiyatının düşmesi kolay değil artar.

kullanan herkes çok ısınıyor diyor. Bence yüksek bütçede p40 pro ya da samsungun amiral gemisi telefonlarından alınmalı

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Şimdi öyle diyince ben de doğru buldum. Isınma sorunu olduğunu duymamıştım. Belki de ondan fiyatları düştü.

Çünkü bir iPhone'un fiyatının düşmesi kolay değil artar.
Telefon Alıyoruz Yüzümüz belki güler diye :(

düşük parlaklıkta kullan derdim ama ban yemek istemiyorum :D bence telefoncuya götür batarya falan değişmesi gerekebilir belki bilmiyorum bende tam
niye ban yiyesin bir ikincisi telefon daha 6 günlük.

İlla iPhonesa bence 12 mini. Ama bence s20 plus falan daha mantıklı.
yakın çevremdeki arkadaşlarımda iphone 11 aynı modelden kullanıyor onlara aynı soruyu sorduklarımda ısınma probleminin olmadığını söylediler bana :(

Nachi

80+ Platinum
kullanan herkes çok ısınıyor diyor. Bence yüksek bütçede p40 pro ya da samsungun amiral gemisi telefonlarından alınmalı
Birde bana sanki iPhone 11in ekranı videolarda soluk gibi geliyor. Ne olursa olsun o fiyata LCD alınmaz.

Top Bottom