Arama sonuçları: *

1. K

Laptopumun bluetooth u çalışmıyor.

Merhaba laptopumdan bluetooth ile cihaz bağlamaya çalışıyorum ama laptopdan hiçbir bluetooth cihazı gözükmüyor.Bağlamaya çalıştığım cihazda sorun yok telefonda çalışıyor.Bluetooth driverlarını aygıt yöneticisinden sağ tık kaldır diyip bilgisayarı yeniden başlattım ama bir şey olmadı bluetooth...
  2. K

Msi Katana vs Asus Tuf

Sıcak derken ne kadar sıcak calisiyor bu fiyat farkina deger mi
  3. K

Msi Katana vs Asus Tuf

Dun laptop onerisiyle alakali konu actim ve bu 2 laptopu onerdiler since hangisini almaliyim? MSI NB KATANA GF66 11UC-236XTR Asus TUF Gaming FX506HC-HN011
  4. K

10.000 Tl max laptop onerisi

Çok tesekkur ederim youtube videolarini izleyip karar vereceğim hersey icin cok saolun
  5. K

Tesekkurler ama sanki gozume asus daha iyi gibi geldi
  6. K

Cevabiniz icin tesekkur ederim acaba ekranlari 144 hz mi
  7. K

Laptop almayi dusunuyorum 10bin tl butcem var monster in sitesinde rtx 3050 i5 11. nesil ile 1650 ti i7 10. nesil arasinda kaldim bunlarin arasindan hangisini almami tavsiye edersiniz etmezseniz hangi laptopu tavsiye ederseniz 10.000 i gecmeden soylerseniz tesekkur ederim
  8. K

AMD RYZEN 5 2600X SOĞUTUCU TAVSİYESİ

Arkadaslar kafam cok karitsti bu islemci icin sabit degerleri olan yok mu daha onceden yapmis
  9. K

Yardım Ryzen 5 2600x overclock konusunda yardımcı olabilir misiniz?

reis okudum hepsinide bende M.I.T bölümü yok bide voltaj arttırmayı nereye yazacağımı göremedim
  10. K

prime 95 te ayar yapmadan 100 dereceyi görüyor
  11. K

Ryzen 5 2600x işlemcim var ve overclock yapmak istiyorum stok soğutucu kullanıyorum nereden ve nasıl yapabilirim? Birde voltaj değerleri ne olmalı yardımcı olabilir misiniz? Voltaj değerleri kaç mhz de de olmalıdır? Ekran kartı : Dual Rtx 2060 Evo Ram : XPG 2x8 3000 mhz Anakart : ASUS Prime...
Top Bottom