Arama sonuçları: *

1. Turabi

Bu araç hakkinda yardim edebilecek var mi

Ford Grand C-Max TİTANİUM siyah renk Araçta arka bagajda lokal, Sağ ön kapı boyalı, Sağ ön çamurluk değişen, Araç 142.000 Km de 2012 yılında Çarpışmadan dolayı 1100 lira, 2016 ylında Çarpışmadan dolayı 5000 Lira tramer kaydı varmış sizce 650.000 tl ye alınır mı?
  2. Turabi

DGS İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Dgs için kitap almak istiyorum ama hangi yayın daha iyi olur bilmiyorum, orta seviye kitaplar almak istiyorum. Matematik, türkçe, geometri ve mantığa neler önerirsiniz?
  3. Turabi

Max 4k Amd anakart önerisi

B550 ilerisi içinde iyi olur mu hocam
  4. Turabi

Kusura bakmayın hocam ryzen5 2600 işlemci
  5. Turabi

Anakart hakkinda pek bi bilgim yok bu bütçeye ne alınabilir en iyi?
  6. Turabi

600-650 Arası araç önerisi

2.el alınacağı için nasıl bakıldığını bilmiyorum hocam onun için masrafsız dedim
  7. Turabi

600-650 Arası araç önerisi

Merhabalar, Arkadaşa ilk defa araba alınacak ilk araba olarak az yakan masraf çıkarmayacak ne alınabilir acaba?
  8. Turabi

Lenovo loq laptopda İntel vmd nasil kapatılır?

Hayır gözükmüyor
  9. Turabi

Lenovo loq laptopda İntel vmd nasil kapatılır?

Laptopda ekstradan ssd var ve gözükmüyor. Vmd kapatınca aktif hale geliyormuş ama benim biosumda vmd diye bi seçenek yok nasıl halledebilirim?
  10. Turabi

Sizce alınacak bir arabanın km en fazla ne kadar olmalı?

Bu konularda pek bilgili değilim ve her zaman 200.000 km altında araba bakıyorum sizce alınacak araç max kaç km olmalı
  11. Turabi

500-550k arası Dizel araç önerisi

Az önce focus satan bi adamla konuştum 2011 1.6 titanium benzin ve lpgli 190 binde 670 istiyor fiyatına değer mi?
  12. Turabi

Hocam bütçe artarsa 1.6 insignalar nasıl sizce
  13. Turabi

Linea hakkında kötü diyolar hocam
  14. Turabi

Max 550 bütçe var sanayi sanayi gezmek istemiyorum ya da bi kroniği olsun istemiyorum bu bütçeye ne alınabilir?
  15. Turabi

Yılbaşında araba fiyatları artar mı?

zaten her türlü gelmiyecek mi zam o zaman yine zamlanır arabalar
  16. Turabi

Yılbaşında araba fiyatları artar mı?

Bi ara araba fiyatları düşecek diyorlardı ama daha fazla arttı sanırım. Yılbaşında daha fazla artar mı?
  17. Turabi

1500 tl ye kadar Bluetooth kulaklın önerisi

2000-3000 tl arası bu
  18. Turabi

Furylevel Z1 de yaşadığım sorunlar

Hocam bu arada sağolsunlar sorunumu çözdüler baya da ilgilendiler benimle malzeme kalitesi baya da iyi bu arada öneririm sizede :))
  19. Turabi

1500 tl ye kadar Bluetooth kulaklın önerisi

Aktif gürültü engelleme özelliği olması benim için şart. Bu bütçede ne alabilirim kaliteli?
  20. Turabi

Fps oyunlarında sensinizi nasıl ayarlıyorsunuz?

800 dpi 0.45 oynuyodum bi anda bozuldu her şey 1727303086 hala onda oynuyorum ama yok
Top Bottom