Phantom cüzdan kullanan var mı?

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Phantom cüzdan dan solana aldım fakat gelmedi gelmesi uzun mu sürüyor yoksa dolandırıldım mı?

15-20 dakika oldu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemleri izleyerek doğru yaptıysan dolandırılmamışsındır merak etme

15-20 dakika oldu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemleri izleyerek doğru yaptıysan dolandırılmamışsındır merak etme
Oldu baya satın aldım dekont falan da var ama cüzdana düşmedi bu arada direkt cüzdan dan aldım başka bir yerden değil

Evet evet zaten geldi hocam ilk defa aldığım için biraz tedirgin oldum sadece teşekkürler
he tamamdır hocam paran geldiyse iyi
böyle durumlarda emir verdiğin fiyatın altına düşebiliyor geri yükselince emirin gerçekleşiyor o yüzden geç gelmiştir

böyle durumlarda emir verdiğin fiyatın altına düşebiliyor geri yükselince emirin gerçekleşiyor o yüzden geç gelmiştir
Olabilir hocam teşekkürler bilgi için

Hocam merhaba. Bazen Phantom'da ya da Solana'da ağ yoğunluğu kaynaklı işlemlerde gecikmeler yaşanabiliyor. Siz de böyle bir sorunla karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Yakın geçmişte cüzdan sağlayıcısının benzer sorunlarla gündeme geldiği görüldü. Bakınız: https://www.kriptofoni.com/phantom-cuzdani-grass-airdropu-sonrasi-zor-durumda-kaldi/

Eğer işleminiz hale gerçekleşmediyse ağ durumunu kontrol etmenizi öneririm. Ağda sorun görünmüyorsa muhtemelen alım emrinizle ilgili bir durum var. Alım emrinizi kontrol etmenizi öneririm.

Son düzenleme:
altına değil üzerine çıkmıştır düşünce alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,649
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri