Soğutur termal macun öneriside mx-69800x3D aldım elimde Phantom Spirit 120 SE ARGB var. Bu soğutucu ile bu işlemciyi soğutabilir miyim? Herhangi bir fan ayarına ihtiyacım var mı?Ayrıca termal macun önerisi verir misiniz
Öyle bir şey yokknk kule tipi soğutucuların işe yaricağını hiç düşünmüyorum yanı oyunlarda 90 dereceyi görebilir böyle yüksek donanımlarında amacı oyun yada render gibi şeyler olduğu için önermem ben dün 2700 e sıvı soğutma aldım 3 fanlı öneririm
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunshare.google
Şu aldığın sıvı soğutucunun ne olduğu belli değil test etsek phantom spirit kule tipi soğutucu bundan çok daha serin tutar eminim.knk kule tipi soğutucuların işe yaricağını hiç düşünmüyorum yanı oyunlarda 90 dereceyi görebilir böyle yüksek donanımlarında amacı oyun yada render gibi şeyler olduğu için önermem ben dün 2700 e sıvı soğutma aldım 3 fanlı öneririm
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunshare.google