9800x3D Phantom Spiritle soğur mu?

sadık123

80+
Reaksiyon skoru
38
9800x3D aldım elimde Phantom Spirit 120 SE ARGB var. Bu soğutucu ile bu işlemciyi soğutabilir miyim? Herhangi bir fan ayarına ihtiyacım var mı?Ayrıca termal macun önerisi verir misiniz

Soğutulur.

knk kule tipi soğutucuların işe yaricağını hiç düşünmüyorum yanı oyunlarda 90 dereceyi görebilir böyle yüksek donanımlarında amacı oyun yada render gibi şeyler olduğu için önermem ben dün 2700 e sıvı soğutma aldım 3 fanlı öneririm

knk kule tipi soğutucuların işe yaricağını hiç düşünmüyorum yanı oyunlarda 90 dereceyi görebilir böyle yüksek donanımlarında amacı oyun yada render gibi şeyler olduğu için önermem ben dün 2700 e sıvı soğutma aldım 3 fanlı öneririm
Öyle bir şey yok

Şu aldığın sıvı soğutucunun ne olduğu belli değil test etsek phantom spirit kule tipi soğutucu bundan çok daha serin tutar eminim.
90 derece falanda görmez yok öyle bir şey şu forumlar ne zaman arınacak hurafelerden merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,135
Üyeler
194,853
Son üye
ffırat
Geri