Arama sonuçları: *

1. G

sadece ctrl+c-v çalışmıyor

sorun 1 2 haftadır var kripto cüzdan virüsü yemişim ve virüsü temizledim RUN>mrt komutu ile ancak ondan sonrasında soldaki ctrl tuşu ile copy paste işlemleri yapamaz oldum panodaki kopyalananları görmek için başlat v yaptığımda ise boş kutucuklar var kripto virüsü dediğim olay da kripto cüzdan...
  2. G

Mining yapılan ekran kartı garanti dışı !

test ettim kendimi tutamayıp ortalama 760MH/s aldım benim ekran kartımda 37MH/s
  3. G

bu arada işyerimin bana verdiği pc de ekran kartım nvidia quadro 8000 rtx keşke benim olsa 🤤
  4. G

e o da kolay hocam grafikerim rander alıyorum diplomamda çalışma belgem de var
  5. G

yani belirli bir belirleme yöntemleri yok bu beni için yeterli yalan benim işim 😅
  6. G

o zaman ekran kartının herhangi bir oyunda bu kadar ısındığını söylesek ? çünkü paraya ihtiyacım var ve mining imkanı sağlayan bir ekran kartı kullanıyorum. Ancak chrome açılınca bile kasıyor ve eğer ekran kartım yanarsa ki sanmıyorum daha 5 aylık ve kullanım süresi max 2 ay ama oldu da yandı...
  7. G

Mining yapılan ekran kartları garanti dışı kalmakta fakat benim merak ettiğim şey şu mining yapıldığını nasıl anlıyorlar ?
Top Bottom