Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ windows 10 formatı daha bugün atıldı win 11e geçmek istiyorum

internete bağlanamıyoruz wifii çalışmıyor
  2. T

asus desteğe sorduğumda win 11 yükleyin dedi
  3. T

pc markası asus m1502ia-ej134 wifi driver yüklemek istiyordum win 10 desteklemiyor win 11e yükseltmeden wifi driverı çalıştırabilirmiyim 1679317977 pc markası asus m1502ia-ej134 wifi driver yüklemek istiyordum win 10 desteklemiyor win 11e yükseltmeden wifi driverı çalıştırabilirmiyim
  4. T

win 10 formatı bugün atıldı ama ben win 11 formatı atmak istiyorum sorun olurmu?
  5. T

Yardım Türknet'e abone oldum kurulum için hangi firmayla çalışıyor

ilk once kurulum bitmeden kağıt imzalama. hiz testini telden yap yaklasik deger verecek sana eger o degerlere yaklasiyorsa imzala ama baktim kuramadilar veya internet calismadi imzalama belgeyi
  6. T

kurulum konusunda dikkatli ol turk telekom altyapisi uzerinden bagladiklari icin bazen turk telekomla anlasamiyolar surec aksiyor bu arada interneti kontrol et hiz testi yap calisiyorsa imzala ben iptal ettirip turk telekom baglattim ayni gun icinde gelip kurdular
  7. T

aynen evde kurulumu onlar yapiyor ben basvurmustum kurulumu duzgun yapmadilar iptal ettirdim kimseye tavsiye etmem turkneti
  8. T

ssd aldim pc acilmiyor

evet sectim bios ayarlarini attim
  9. T

ssd aldim pc acilmiyor

evet kendim kurdum ve baska bilgisayardan kontrol ettim usb simgesi yerine format simgesi de gozuktu
  10. T

ssd aldim pc acilmiyor

laptobun hddsi bozulmustu yeni ssd aldim taktim format aticam ama format usbsini acmiyor hata veriyor
  11. T

lolde pc kapanıyor 4gb ram 2 gb ekran kartı laptop

çok teşekkür ederim deniyeceğiz
  12. T

açmaya korkuyoruz hassas laptop ama delikli yerinden baya sıcak hava üflüyo
  13. T

benim kuzenimde 4gb ram var ekran kartı da 2 gb son sürüm birlikte lol giriyoruz ve onunki bazen kapanıyor eskiden böyle olmuyordu bi ara ayar çekip düzeltmiştik ama format attıktan sonra yine kapanmaya başladı bende 2gb ram 1 gb ekran kartı var benimki sorunsuz çalışıyor onunki laptop benimki...
Top Bottom