Neler Yeni

Yardım Türknet'e abone oldum kurulum için hangi firmayla çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
Merhaba arkadaşlar türknete abone oldum dün öğlen saatlerinde teknofix adında bi mesaj geldi türknet adına kurulumu onlarmı yapıyor acaba

TekGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
jiyan kumek
aynen evde kurulumu onlar yapiyor ben basvurmustum kurulumu duzgun yapmadilar iptal ettirdim kimseye tavsiye etmem turkneti

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen evde kurulumu onlar yapiyor ben basvurmustum kurulumu duzgun yapmadilar iptal ettirdim kimseye tavsiye etmem turkneti
Hangi interneti önerirsiniz peki başvuruyu yaptım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim yeğenim kullanıyor 1 senedir aynı binadayız bi sorun yaşamadı o yüzden bende geçiyim dedim

TekGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
jiyan kumek
Hangi interneti önerirsiniz peki başvuruyu yaptım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim yeğenim kullanıyor 1 senedir aynı binadayız bi sorun yaşamadı o yüzden bende geçiyim dedim
kurulum konusunda dikkatli ol turk telekom altyapisi uzerinden bagladiklari icin bazen turk telekomla anlasamiyolar surec aksiyor bu arada interneti kontrol et hiz testi yap calisiyorsa imzala ben iptal ettirip turk telekom baglattim ayni gun icinde gelip kurdular

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurulum konusunda dikkatli ol turk telekom altyapisi uzerinden bagladiklari icin bazen turk telekomla anlasamiyolar surec aksiyor bu arada interneti kontrol et hiz testi yap calisiyorsa imzala ben iptal ettirip turk telekom baglattim ayni gun icinde gelip kurdular
Kurulum yaparken nelere dikkat etmeliyim birz bilgi verirmisiniz bide şuan hız testi yapamam bilgisayar kurulu değil şuan

TekGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
jiyan kumek
Kurulum yaparken nelere dikkat etmeliyim birz bilgi verirmisiniz bide şuan hız testi yapamam bilgisayar kurulu değil şuan
ilk once kurulum bitmeden kağıt imzalama. hiz testini telden yap yaklasik deger verecek sana eger o degerlere yaklasiyorsa imzala ama baktim kuramadilar veya internet calismadi imzalama belgeyi

Top Bottom