Arama sonuçları: *

1. M

Kablosuz klavye+mouse önerisi.

Arkadaşlar televizyondan oynamak için bluetooth klavye ve mouse lazım. 3000 TL'ye tavsiyeniz var mı?
  2. M

Almanyadan PS5 almak mantıklı mı?

1-2 güne dönecek geri arkadaş, bekleme durumu yok yani. Siz nereden almıştınız?
  3. M

Hocam ben disc edition almayı düşünmüştüm.
  4. M

Almanya'ya giden bir arkadaşıma normal ps5 aldırmayı düşünüyorum. Fiyatlar 600 euro civarında sanırım, yani buradakilerle çok fark görünmüyor. Sizce alınır mı? Ayrıca garanti mevzusu da var, bana pek de avantajlı gelmedi doğrusu.
  5. M

Xiaomi telefon şifre istiyor.

Hocam burada görünüyor ama telefonumu bul seçeneği çıkmıyor malesef.
  6. M

Abicim eski telefonumu çöpe mi atayım, yenisini alınca yakınıma verdim işte.
  7. M

Hayırdır birader sınıf arkadaşınla mı konuşuyorsun. Sorunumuz için danışmaya geldik makaranı kendine sakla.
  8. M

Yok, ekranda sadece bu var. 1731695671 Telefonu eskiden ben kullanıyordum, mail adresim kayıtlı sanırım. Buradan bir şey yapabilir miyiz?
  9. M

Merhaba, bir yakınımın note 10s marka telefonu muhtemelen yeniden başlatma sonrası ekran açılışında şifre istiyor. Kendisinin bildiği bir şifre yok, pin kodu vs. de denediğimizde olmadı. Bu durumda telefon tamircisine gitmeden yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
  10. M

max 4000tl Su geçirmez spor ayakkabı önerisi

Tam da buna benzer başlık açmıştım. Bu attığın ayakkabıda goretex yok galiba, dışarıda çok zaman geçirmiyorsan sıkıntı çıkmaz.
  11. M

GORETEX Ayakkabı Önerisi

Yağmurlu havalar ve genel kış için goretex ayakkabı bakıyorum. Beni şöyle 4 sene falan götürecek ayakkabı önerisine ihtiyacım var. Şu tarz spor bir ayakkabı arıyorum, zaten eskisi gibi kar kış olmuyor...
  12. M

Spotify premium ile ilgili sıkıntılar

Spotify premium öğrenci sürümünü kullanıyorum ve uygulamayla ilgili 2 sorunum var. Spotify'da bir şarkı çalmaya başladığımda, "karışık çal" özelliğini kapalı tutarsam hep aynı şarkılar aynı sırayla çalmaya devam ediyor ve farklı şarkılar sunulmuyor. Ancak "karışık çal" seçeneğini açtığımda...
  13. M

❌İndirim Bitti! Altınyıldız takım elbise 1471 tl🔥🔥

Tam da takım elbise lazımdı. Ama böyle denemeden nasıl emin olacağız?
  14. M

Yardım BF1 Açtım Bilgisayarın Ekranı Çöktü

Not: Dell g315, i7 9750h, gtx 1650, 16+16 ram. Steam'dan BF1 indirdim ve oyuna girdim. Oyunu açılınca ekran pembe renk çizgi çizgi oldu. Neyse kapatıp açayım dedim bilgisayarı, ama ekranın kenarları yanıp sönüyor hızlı hızlı. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  15. M

🔥İndirim 🔥Euro Truck Simulator 2 | $1 Dolar (₺30-35) STEAM ALEV ALDI🔥

BF1 online sunucular nasıl, alınır mı?
  16. M

Yardım Mayın tarlası yardım eder misiniz!

oyunlar karışmış
  17. M

TRT1 Tabii.com açılmıyor!

turknet
  18. M

TRT1 Tabii.com açılmıyor!

Maçı bilgisayardan izleyecektim ama açılmıyor tabii.com başka site var mı?
  19. M

Yardım Mayın tarlası yardım eder misiniz!

Burada kaldım kutular simetrik geldiği için her iki çözüm yolu da aynı. Aralarında fark göremiyorum ve hangisinin doğru yol olduğunu bilmiyorum.
  20. M

Beni bir şey ısırdı.

Yani geldi ama saçma buldum. 1717531443 Dün gece sıkıntı yoktu. Bu gece ne olacak bakalım.
Top Bottom