![store.steampowered.com](https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/1293830/capsule_616x353.jpg?t=1734336342)
Forza Horizon 4 on Steam
Dynamic seasons change everything at the world’s greatest automotive festival. Go it alone or team up with others to explore beautiful and historic Britain in a shared open world.
19 Ekim 2012 çıkmış bir oyun 1$ ve alev mi alıyor... vay arkadaş..BEDAVA
Alıntıyı görüntüle
![]()
Euro Truck Simulator 2 on Steam
Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits.store.steampowered.com
12 yıldır düzenli güncelleme alan bir oyun ve 3. oyunun çıkması da düşünülmüyor, steam dolara geçtikten sonra ilk defa 1 dolar olmuş (normalde %75 indirimle 2,52 dolar oluyordu). Yıllar önce steam TL iken 35 tl ye almıştım. Üstüne sadece ETS 2 değil bir kaç oyun daha 1 dolar seviyesine inince böyle bir başlık attım. Steam alev almayacak da epic games mi alev alacak?19 Ekim 2012 çıkmış bir oyun 1$ ve alev mi alıyor... vay arkadaş..
Mp için ets single için atsBEDAVA
Alıntıyı görüntüle
![]()
Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits.store.steampowered.com
başlık komik başka bir esprisi yok12 yıldır düzenli güncelleme alan bir oyun ve 3. oyunun çıkması da düşünülmüyor, steam dolara geçtikten sonra ilk defa 1 dolar olmuş (normalde %75 indirimle 2,52 dolar oluyordu). Yıllar önce steam TL iken 35 tl ye almıştım. Üstüne sadece ETS 2 değil bir kaç oyun daha 1 dolar seviyesine inince böyle bir başlık attım. Steam alev almayacak da epic games mi alev alacak?
Alev Ö.F.Ö söndürecek kim var bende yangın tüpü yok19 Ekim 2012 çıkmış bir oyun 1$ ve alev mi alıyor... vay arkadaş..
Çoğu DLC sini dahi aldım efsane oyun.BEDAVA
Alıntıyı görüntüle
![]()