Arama sonuçları: *

1. K

Windows Apple TV içeriklerini 4K izlemek mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba Windows 11 cihazım var ve Microsoft Store'dan indirdiğim Apple TV uygulamasını kullanıyorum. Kiraladığım ve satın aldığım filmler 4K olsa bile en fazla 1080p oluyor. Bu Apple'ın Windows için koyduğu bir sınır mı yoksa harici bir uygulama vs ile çözmenin bir yolu var mı?
  2. K

Çözüldü✓ MSI MAG Forge M100A fanları yük altında hızlanmıyor ve kontrol edemiyorum

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım anakartım MSI Pro B650M-B ve kasam başlıkta belirttiğim üzere MSI MAG Forge M100A. Sistemi RDR 2, Cyberpunk gibi yoğun oyunlarda teste soktuğumda işlemcinin kule tipi hava soğutucusunun fanları hızlanmaya başlıyor fakat kasanın fanlarının hızında...
  3. K

VG27AQ1A/VG27AQ3A arasındaki bit farkı açısından hangisi daha iyi?

monitörü satın aldım fakat 10 bit ayarını nerden açacağımı bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?
  4. K

Aldığım sisteme özel yapmam gereken ayarlar nedir?

Teşekkür ederim.
  5. K

Aldığım sisteme özel yapmam gereken ayarlar nedir?

arkadaşlar merhaba bu sistemi satın aldım ve cuma günü teslim alacağım. 10 senelik emektardan geçiş yapacağım için biosu güncelleyip windows kurduktan sonra hangi sürücüleri indirmeliyim ya da ana karttan xmp açmam gerekiyor mu vs pek bir bilgim yok. Sistem parçalarını aşağıya attım. Anakartın...
  6. K

Çözüldü✓ MSI PRO A620M-E vs MSI PRO B650M-B

stable diffusion amd ekran kartlarında korkunç çalıştığı için nvdia ekran kartına yöneldim.
  7. K

selam sistem bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/406085/forge-mag4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ssd yi kingston kc3000 yapıp ramini xpg black 16+16 32 ye yükselttim. 4070 super almamı önerenler olacaktır ben...
  8. K

arkadaşlar bugün yeni bir sistem alacağım ve özelleştirme kısmında bu 2 anakart sunuluyor seçenek olarak. b650m b 500 tl lik bir farka sahip. ramlerim 5600 mhz olacağı için mhz kapasitesinin 6000'den 6800 e çıkması benim için bir avantaj yaratmıyor. Mhz kapasitesi artışı dışında 500 tl ye...
  9. K

film izlerken ya da hikaye oyunu oynarken 10 bit tercihin olmuyor asla yani değil mi? Siyahlar daha siyah demişsin 10 bit modu siyahların gerçek siyaha daha yakın olması konusunda da etkili mi? gaming gen tr de word karta 6 ay vade farksız taksit kampanyası gelmiş o bitmeden almak istiyorum 1A...
  10. K

selam cevabın için teşekkür ederim. Önceliğim film ve hikaye oyunları olduğu için 120hz e kitlenme benim için bir sorun teşkil etmiyor fakat 1 milyarın senin için daha kötü olması kafamı kurcaladı. Düz mantıkla bakınca 1 milyar daha güzel gözükür kesin diye düşünmüştüm :)
  11. K

arkadaşlar merhaba bu iki monitör arasında kaldım ve 2023 yılında çıkan yeni model VG27AQ3A'nın 8 bit 16.7 milyon renk derinliğine sahip olduğu yazıyor internet sitesinde. Eğer VG27AQ1A milyar ve 10 bit ile daha iyi bir görüntü kalitesi veriyorsa onu alacağım. Bu farkın anlamı nedir? yardımcı...
  12. K

Çözüldü✓ İkinci el RTX 3090 stable diffusion için sıkıntı çıkarır mı?

Mining yapılmış olması her zaman ihtimal dahilinde elbet, testlerde 3090'ın normal değerlerinden farklı anormal birşeyle karşılaşmazsam stable diffusion performansında bana bir sorun çıkartır mı onu merak ediyorum. Mininginde stable diffusionında en çok VRAM'i kullanması beni biraz endişelendiriyor.
  13. K

Şu anda bu linktekini almayı düşünüyorum fakat her an değişebilir. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-3090-yurt-disi-1112837263/detay
  14. K

Arkadaşlar okuduklarıma göre mining sırasında en çok ekran kartının VRAM kısmı kullanılıyor. İkinci el bir RTX 3090 almayı düşünüyorum. İkinci el bir ekran kartının mining yapılmış olma ihtimali çok yüksek olduğundan ve stable diffusion içinde VRAM'ler çok önemli olduğundan miningdeki yoğun VRAM...
  15. K

SD odaklı biri için R5 5600 4060 Ti sistem mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba. Linkini attığım sistemi almayı düşünüyorum. Aranızda 4060 Ti 16 GB yerine 4070 almamı söyleyenler ya da 8gb vramli versiyonu ile idare edebileceğimi söyleyenler olacaktır fakat sistemi stable diffusion odaklı topladığım için 4 GB ekstra VRAM benim için daha önemli. Sizden...
  16. K

Yardım telefonum kulaklıkların mikrofonunu ve tuşunu algılamıyor

samsung galaxy j7 prime kullanıyorum ve bağladığım 2 kablolu kulaklık ses olarak sıkıntısız çalışıyor fakat mikrofonlarını ve tuşlarını telefon hiçbirşekilde algılamıyor. Nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. ( kulaklıkları başka telefonda denedim ve çalışıyorlardı )
  17. K

ön kayıttan seçildim ama üyelik satın alamıyorum

ilk duyurulduğu anda game plus'a ön kayıt yaptırmıştım ve 2 gün önce '' GeForce NOW powered by GAME+'a erişecek öncelikli grupta yer aldığını önden haber vermek istedik. 15 Mart'ta websitemizden üyeliğini başlatabilirsin! '' yazan bir mail aldım. Ancak şu anda 3 aylık üyeliği yada 75 tl lik 1...
  18. K

1000 tl bütçeli monitör almalıyım tercihim ne olmalı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-144-hz-1-ms-monitor-896239411/detay 2. el olarak bu iyi gibi ama ekranı LED. LED olması ne gibi bir sıkıntı yaratır fiyatı gayet iyi duruyor.
  19. K

en mantıklı seçim bu gibi geldi hem 24 inç hem ince kenarlı.Panel açısından bir sıkıntı yaşar mıyım renk kalitesi , ölü pixel çıkma ihtimali vs olsun.
  20. K

param nakit evet ama 2. elde ölü piksel gibi bir sürü sıkıntı yaşanmıyor mu güvenilebilir mi?
Geri