Arama sonuçları: *

1. Ahmet Aykan

Alt tuşu takılıyor kalıyor gibi tepki veriyor

[H2 id='NET+TESPT']NET TESPİT[/H2] Klavye 2.4 GHz Mouse 2.4 GHz Büyük ihtimal TEK USB dongle / yakın USB portlar Windows, ALT durumunu dongle’dan yanlış okuyor ALT basılı sanılıyor → Alt+Tab, Alt+tık, yazı yazmama vs. Bluetooth değil, kablo değil → 2.4 GHz radio çakışması [H2...
  2. Ahmet Aykan

Alt tuşu takılıyor kalıyor gibi tepki veriyor

daha önce de konu açmıştım alt tuşu takılıyor gibi davranıyor pc,, bunun yüzünden klavye aldım fakat sorun düzelmedi oyunlarda takılıyor alt ve tab a basınca alt tab atıyor ya da masaustunde takılı kalıyor ınternette gezerken vs tıkladığım şeylerin uzantısını indirmeye başlıyor ya da yazı yazmak...
  3. Ahmet Aykan

🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

abi hiç mi inceleme olmaz ya bu ne ya pro var ya hyperspeed kulaklık arıyordum tam ama incelemeden almam. 1767902972 amazon cok gıcık kart bilgileri ekleme kısmının orada kücük bir kısım gelıyor.
  4. Ahmet Aykan

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

4 kere aşarı çeviriyom topu 3 kere gidiyor boşa düşüyo dönmesini okumuyor ve çok cinnet edici bisi
  5. Ahmet Aykan

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

ALMAYIN 2 AYDA ORTA TUŞ BOZULDU KIRIP FIRLATMADAN GARANTİYE VERCEM İNS
  6. Ahmet Aykan

Çözüldü✓ Bilgisayar Alt tuşu takılı kalmış gibi davranıyor

sorun çözüldü teşekkürler olay yukarıdaki kombinasyon.. boşuna klavye aldık neys
  7. Ahmet Aykan

denedim geri bildirim bırakacağım düzelirse bir devrim niteliğinde benim için.. tesekkurler yapışkan tuşlar kapalı konumda aygıt yöneticisinden klavye driverlerini silip yükledim düzelmedi bakalım bunu yaptım düzelir ins
  8. Ahmet Aykan

Merhabalar, umarım gününüz güzel geçiyordur. Sorun başlıkta yazdığım gibi bilgisayar alt tuşu takılı kalmış gibi davranıyor ve 5,6 saatlik pc kullanımımda 7,8 kere başıma geliyor oldukça sık web de gezerkan başıma geliyor tıkladığım yerin uzantısını alt basılı kaldığı için direkt indiriyor wasd...
  9. Ahmet Aykan

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

0 800 lü bir numara var dilerseniz özelden yazın atayım numara vermek yasak mı bilmiyorum hala aynı çözülmedi bugünde aradım değişen yok iptal edeceğim sanırım
  10. Ahmet Aykan

bende cuma akşam saatleri sipariş verdim böyle kaldı..
  11. Ahmet Aykan

amazondan sipariş vermişsiniz durumu ne acaba bende cuma verdim hiç hareket yok
  12. Ahmet Aykan

arkadaşlar ürünü cuma son stoklardan sipariş verdim. 27.500tl den 4 taksit cuma akşamından beri böyle bekliyor zamlandığı içinde iptal etmek istemiyorum hazır stok varken sipariş vermiştim çünkü amazondan başka alan arkadaşlar mevcut mu? yakınım hepsiburada dan aldı direkt gelmişti.
  13. Ahmet Aykan

GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık. 419 TL

400tl dostum neyi kıyaslıyorsunuz gayet iyi fiyatına göre ihtiyacı olanlar bu fiyata kaçırmasın.
  14. Ahmet Aykan

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

1 ay önce 27bin tl ye aldım a1 combo nasip sorun yok, alacak arkadaşlar kaçırmasın. ileri seviye bilginiz yoksa yeni başlayacaksanız bambudan şaşmayın.
  15. Ahmet Aykan

Creality Ender 3v3 plus vs Bambu lab A1 Combo

karar verdınız mı hocam
  16. Ahmet Aykan

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

gaminggen sık sık kontrol ediyordum yeni getirmişler farketmedim taksitte fiyat koyuyor ama yinede güzel fiyatlar 2k civarlarına düşmesi güzel
  17. Ahmet Aykan

9 ay civarı oldu hocam ilk temu nun Tr ye açıldığı zaman bedava ürünler verdiler 159 apex ve f75 de peynir ekmeğiydi.
  18. Ahmet Aykan

nerede hocam sahibinden de en uygun ilan 1800tl ve 2.el 2100tl 3x taksit bulursanız atında stok yapalım. ee tabi 900tl temu da çok iyi bir fırsattı ama tekrar geleceğini düşünmüyorum. ajazz 159 apex almıştım f75'e param çıkmamıştı.
  19. Ahmet Aykan

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF57F88S?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 uzun zamandır bakıyorum fiyat 2500 civarlarından düşmüyor siyahta 2450 lere düşmüş ihtiyacı olan düşünebilir 2. ele çekiyorlar bu parayı 3x de peşin fiyatına taksit ak820pro ile bunun arasında kalmıştım...
  20. Ahmet Aykan

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

arkadaşlar önde olan yok time out atıyor zaten pes etmek yok lan
Geri