❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar wifi sorunu yaşayan oldu mu? Özellikle youtube da bir şeyler izlerken bir kaç dakikada bir kablosuz bağlantı koptu bildirimi geliyor hemen sonra bağlandı bildirimi geliyor. Evde bir google tv daha var onda böyle bir sorun yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı? Veya yaşayan oldu mu?

Bende de aynısı oldu. Bende Amazon'dan aldım. Hala bekliyor. Sizde bir hareket var mı? Kimle iletişime geçeceğiz bu durum için?
0 800 lü bir numara var dilerseniz özelden yazın atayım numara vermek yasak mı bilmiyorum

hala aynı çözülmedi bugünde aradım değişen yok iptal edeceğim sanırım

Kırık ürün bir saat önce kolay gelsin tarafından alındı. Oluşturulan yeni sipariş cuma teslim olarak görülmeye başladı. Oda akşam gelir Servis haftasonu kurmaz pazartesiye ancak tv ye kavuşmuş oluruz. 2 hafta da ancak. Neyse bu da bir ders oldu dediğim gibi, artık büyük hiçbir eşyayı amazondan almamaya karar verdim. Umarım herkes kazasız belasız kavuşur cihazına, iyi forumlar.

Kırık ürün bir saat önce kolay gelsin tarafından alındı. Oluşturulan yeni sipariş cuma teslim olarak görülmeye başladı. Oda akşam gelir Servis haftasonu kurmaz pazartesiye ancak tv ye kavuşmuş oluruz. 2 hafta da ancak. Neyse bu da bir ders oldu dediğim gibi, artık büyük hiçbir eşyayı amazondan almamaya karar verdim. Umarım herkes kazasız belasız kavuşur cihazına, iyi forumlar.
Benim TV'yi hafta sonu kurdular hocam. Bulunduğunuz il/ilçedeki en yakın servisi ararsanız yardımcı olurlar. Geç olsun güç olmasın, geçmiş olsun tekrardan.

bende kırık ürünü cuma verdim aynı gün yeni sipariş verdim yeni ürün pazartesi teslim edildi şuan kullanıyorum. İkisini de kolay gelsin getirdi ilk getiren tek kişiydi ikinci ekip iki kişi büyük araçla geldi değişik bir standart. Bu arada iade ettiğim ürünü de cumartesi aldılar şuan iade merkezine ulaşmış henüz para iadesi yapmadılar.

@Discrew hocam konudaki mesajlara baktım tvyi pcye bağlayıp uğraşmışsınız baya 10 bit meselesiyle çözebildiniz mi acaba? nvidia control panel rgbde sadece 8 bit gözüküyor 422 yapınca 10 bit yapabiliyorum. bir de hdr açıkken parlaklık sorunu var çözemedim bir şeylere tıklayınca parlaklık artıyor masaüstünde azalıyor garip

@Discrew hocam konudaki mesajlara baktım tvyi pcye bağlayıp uğraşmışsınız baya 10 bit meselesiyle çözebildiniz mi acaba? nvidia control panel rgbde sadece 8 bit gözüküyor 422 yapınca 10 bit yapabiliyorum. bir de hdr açıkken parlaklık sorunu var çözemedim bir şeylere tıklayınca parlaklık artıyor masaüstünde azalıyor garip
422 de 12 bit oluyor başka olmuyor, hdr açmadım kendi renkleri yeterliydi zaten, çok Sarı oldu diye ellemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar wifi sorunu yaşayan oldu mu? Özellikle youtube da bir şeyler izlerken bir kaç dakikada bir kablosuz bağlantı koptu bildirimi geliyor hemen sonra bağlandı bildirimi geliyor. Evde bir google tv daha var onda böyle bir sorun yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı? Veya yaşayan oldu mu?
Benim de arada gidiyordu,ama bir şey izlerken bir sorun yaşamadım

4 gündür kullanıyorum hiç kopma olmadı daha uzun kullanan arkadaşlar vardır burada ama

O kadar bekledikten sonra amazondan televizyon geldi sağolsun kolay gelsin içine etmiş televizyonunun. Panele kadar ulaşan bir darbe var mecbur geri gönderdik. Yapacakları işe ... koskoca televizyonu nasıl taşımayı beceremiyorlar aklım almıyor. Dış karton + aradaki köpük + ekranın önündeki kartona kadar darbe almıs.

1764137895155.webp

Son düzenleme:
Merhaba bu dsmart kodu nerede yer alıyor ? Bizim servisdeki arkadaş jelatini bile bize bıraktı ama üzerinde dsmart kodu yoktu ?

Merhaba bu dsmart kodu nerede yer alıyor ? Bizim servisdeki arkadaş jelatini bile bize bıraktı ama üzerinde dsmart kodu yoktu ?
Cihazın arkasında da yer alıyor QR

Geri