❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Teşekkür ediyorum hocam. Belki süngerleri yollamamışlardır henüz. Benim servisim çok ilgiliydi kargo geldiği gibi aradı gece gündüz ne zaman müsaitseniz takalım diye. Bölgeye yoğunluğa göre değişiyo olabilir ama sevindirici olan basit bişey ve kesin çözümü var.
Valla korktuğum şey şu.
Ben kurulum yaparken servise sordum ilk defa senden duydum dedi.
Bu sebeple gelip işte sorunu yok vs der diye korkuyorum.

Valla korktuğum şey şu.
Ben kurulum yaparken servise sordum ilk defa senden duydum dedi.
Bu sebeple gelip işte sorunu yok vs der diye korkuyorum.
Sorun yok deme ihtimali yok müdürlerinin bilgisi var hocam.Öyle bişey olursa arasın genel merkezin teknik destek müdürünü sorsun. Arka kapağı da açtır resmini attığım parçaya bak hocam sünger varmı yok mu.Sünger yoksa resmini çekip whatsappdan yazarsın burada sünger olması gerektiğinden servisin haberi yokmuş diye.

Sorun yok deme ihtimali yok müdürlerinin bilgisi var hocam.Öyle bişey olursa arasın genel merkezin teknik destek müdürünü sorsun. Arka kapağı da açtır resmini attığım parçaya bak hocam sünger varmı yok mu.Sünger yoksa resmini çekip whatsappdan yazarsın burada sünger olması gerektiğinden servisin haberi yokmuş diye.
Hangi fotoğraf hocam eski mesajlarda kaybolmuş.

Bu x işareti attığım kapak böyle boşsa (ki sizinki boştur zırıltı var çünkü ) 3-4 tane küçük sünger yapıştırması gerekiyor.
Wp hattina tekrar yazdım.
Servis sizi arayacak dedi.
Bekleyelim bakalım :D.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-25 131954a.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-25 131954a.webp
    54.8 KB · Hit: 39
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dün televizyonu teslim aldım, ben uyurken babam sadece tutma iplerini sökmüş ve kutunun içine bakmış. Televizyonu hiç çıkarmamış, dokunmamış. Bu şuanda garanti kapsamından çıkmış mı oluyor?

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dün televizyonu teslim aldım, ben uyurken babam sadece tutma iplerini sökmüş ve kutunun içine bakmış. Televizyonu hiç çıkarmamış, dokunmamış. Bu şuanda garanti kapsamından çıkmış mı oluyor?
Servisin insiyatifine kalmış bundan sonrası

Kutuyu actiktan sonra garanti servis elemanın inisiyatifine bağlı.
İcinden kırık cıkarsa acılmış kutu bisey yapamayız diyebilirler

Servisin insiyatifine kalmış bundan sonrası
Kutuyu actiktan sonra garanti servis elemanın inisiyatifine bağlı.
İcinden kırık cıkarsa acılmış kutu bisey yapamayız diyebilirler
Teşekkür ederim arkadaşlar. Fazla merak bazen can yakabiliyor işte 😄 İnşallah kötü bir durumla karşılaşmayız artık yarın kurmaya gelecekler. Aileme hediye almıştım zaten televizyonu, bir sıkıntı çıkarsa çok üzülürler. Hayırlısını umalım.

Duvar askı aparatı aldım lakin kurulum için gelecek olan servis duvara montaj için ücret istiyorlar bildiğim kadarıyla sadece askı aparatı ücreti almıyorlar mıydı?

Duvar askı aparatı aldım lakin kurulum için gelecek olan servis duvara montaj için ücret istiyorlar bildiğim kadarıyla sadece askı aparatı ücreti almıyorlar mıydı?
Hayır, montaj için de ücret alıyorlar. Üniteye kurulum yapacaksanız (duvar montajı gerektirmeyen) ücretsiz sadece.

Bende aynı hissi özellikle maç izlerken yaşıyorum. Mesela koyu formalı takımın tarafında sahanın parlaklık daha düşük açık renkli formalıların olduğu tarafta daha yüksek. Bu durum yerel karartma ayarından kaynaklanıyor olabilir.
Whatsapp hattında bu durumu da belirttim titreşime ek olarak. Onlar normal dedi. Servisteki arkadaş ürün yeni olduğu için bizde çıkan sorunları fabrikaya bildiriyoruz. Biraz kullanın gerekirse değişim talebi başlatırız dedi.
yerel karartma ayarından dolayı hocam. yüksekteyken böyle dalga görüntüsü oluşturuyor en çok youtube girişte fark ediliyor. şöyle bir mesaj atmıştım konuya ben daha önceden https://forum.donanimarsivi.com/kon...iled-google-tv-27-499tl.1174300/post-10626722

Adaptive Luma Control ayarını kurcalayın hocam
Kontrol edeyim hocam teşekkürler.

Geri