Arama sonuçları: *

1. R

Kredi Kartım yok kyk bursumla bilgisayar alamıyorum nasıl alabilirim ?

Elimde şuan 2000tl nakit var maus ve klavyem var zaten monitör ve kasam gerek
  2. R

Tavsiyen için teşekkür ederim mantıklı bir düşünce ama tabi bizimkileri ikna etmek bi o kadar sıkıntı :/
  3. R

Tavsiyen için teşekkür ederim ama cidden öyle işkence gibi olur 6000-6500tl bir pc almak/toplamak istiyorum mesela her ay parça parça almaya kalksam 8-9 ayda anca alıcam buda nerdeyse 2021 sene sonu demek o zamana kadarda dolar alır başını gider dahada pahalanabilir alıcağım şeyler diye düşünüyorum
  4. R

nasıl yani banka kartı ile nasıl taksitli alıcam ? 1610249712 tabii ki annemin babamın var ama limitleri yüksek değil ki çokda sıcak bakmıyolar yani yükseltmeye yine anneminkini denedim ama yükseltmediler
  5. R

o zaman aylarca beklemiş olucam ortalama 6bin tl bilgisayar için 9 ay beklemiş olurum o zamana kadar dolarda artar yüksek ihtimal 1610223511 papara kart ne gibi hizmet sunuyor bu konuda ?
  6. R

çevremde böyle birisi yok ailemdede yok :/
  7. R

Arkadaşlar kyk burs alıyorum taksitli bir bilgisayar alabilirim ama kredi kartım yok kredi kartı açtırsam bile limit 1000-1500tl vericekler ve buda iş görmez nasıl bilgisayar satın alıcam ben ?
Top Bottom