Neler Yeni

Kredi Kartım yok kyk bursumla bilgisayar alamıyorum nasıl alabilirim ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
500.000 TL limit dediği o tutarda para hesaba aktarılabilir gibi anladım ben. 500.000 TL kullanılabilir tutarı kim normal bir insana verebilir ki?
Hesap limiti o kadar en fazla o kadar yukleyebilirsiniz yani

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hesap limiti o kadar en fazla o kadar yukleyebilirsiniz yani
Konuyu açan arkadaş taksit ile alma konusunda soru sormuş. Sizin cevap yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. 500.000 TL limit var istediğin gibi kullan şeklinde. O yüzden yazdım.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Konuyu açan arkadaş taksit ile alma konusunda soru sormuş. Sizin cevap yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. 500.000 TL limit var istediğin gibi kullan şeklinde. O yüzden yazdım.
Resim eklemiştim zaten orda yaziyordu detayli sekilde hani sadece taksit kısmını görmedim onun disinda yanlis bisiy yazmadım

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Resim eklemiştim zaten orda yaziyordu detayli sekilde hani sadece taksit kısmını görmedim onun disinda yanlis bisiy yazmadım
Yok yanlış değil farklı anlam olabilir dedim. Yoksa mesajda sorun yok yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çavdar

MalcolmY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Hüseyin Türkmen
Arkadaşlar kyk burs alıyorum taksitli bir bilgisayar alabilirim ama kredi kartım yok kredi kartı açtırsam bile limit 1000-1500tl vericekler ve buda iş görmez nasıl bilgisayar satın alıcam ben ?
Ben de aynı durumdaydım tek tek para buldukça parçaları alarak pc topladım şu an son bi ekran kartı kaldı bana kalırsa bu kan emici bankaya hiç girme büyük indirmler oluyor sitelerde İncehesap cuma gaming gecesi gibi ben ordan topladım baya ucuza geliyor bu gibi indirimlerden tek tek parçaları temin ederek toplayabilirsin burdaki arkadaşlar bütçene göre alman gereken parçalarla ilgili yardımcı olacaktıro arkadaşların tavsiyelerinden yola çıkarak güzel bi pc toplarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çavdar
Ben de aynı durumdaydım tek tek para buldukça parçaları alarak PC topladım şu an son bi ekran kartı kaldı bana kalırsa bu kan emici bankaya hiç girme büyük indirmler oluyor sitelerde İncehesap cuma gaming gecesi gibi ben ordan topladım baya ucuza geliyor bu gibi indirimlerden tek tek parçaları temin ederek toplayabilirsin burdaki arkadaşlar bütçene göre alman gereken parçalarla ilgili yardımcı olacaktıro arkadaşların tavsiyelerinden yola çıkarak güzel bi PC toplarsın.
Tavsiyen için teşekkür ederim ama cidden öyle işkence gibi olur 6000-6500tl bir pc almak/toplamak istiyorum mesela her ay parça parça almaya kalksam 8-9 ayda anca alıcam buda nerdeyse 2021 sene sonu demek o zamana kadarda dolar alır başını gider dahada pahalanabilir alıcağım şeyler diye düşünüyorum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Tavsiyen için teşekkür ederim ama cidden öyle işkence gibi olur 6000-6500tl bir PC almak/toplamak istiyorum mesela her ay parça parça almaya kalksam 8-9 ayda anca alıcam buda nerdeyse 2021 sene sonu demek o zamana kadarda dolar alır başını gider dahada pahalanabilir alıcağım şeyler diye düşünüyorum
Aileni ikna edebilirsen kredi çektirebilirsin. Düşük meblalarda faiz çok etkilemiyor aslında. Bir ara 5000 tl çekmiştim 5600 tl olarak ödedim 12 ayda. Taksitli almış olursun bir nevi. Şöyle düşün, zaten elden taksit yapan bir yerden alsan onlar elden taksit yaptığı için aldıkları vade farkı bilgisayarın yarı fiyatı kadar olur. Hiç imkan yoksa kredi çekip taksitle krediyi ödemek en mantıklısı. Hatta şuan enpara'ya bakıyorum 6000 TL kredi çekmek istediğinde vergi masrafları vs kesildiği zaman hesaba net olarak 5917 TL yatıyor. 12 ay taksitle aylık 570 TL olarak ödüyorsun. Yani 6000 TL krediyi 12 ayda 6845 TL olarak geri ödüyorsun. Vadeyi arttırırsan ödeyeceğin faiz artar ama taksit miktarı düşer. Yani 24 ay yaparsan aylık 570 yerine 300 TL civarı miktar ödersin. Vadeyi düşürürsen de geri ödeyeceğin miktar düşer, fakat aylık ödemen gereken taksidin miktarı artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çavdar
Aileni ikna edebilirsen kredi çektirebilirsin. Düşük meblalarda faiz çok etkilemiyor aslında. Bir ara 5000 TL çekmiştim 5600 TL olarak ödedim 12 ayda. Taksitli almış olursun bir nevi. Şöyle düşün, zaten elden taksit yapan bir yerden alsan onlar elden taksit yaptığı için aldıkları vade farkı bilgisayarın yarı fiyatı kadar olur. Hiç imkan yoksa kredi çekip taksitle krediyi ödemek en mantıklısı. Hatta şuan enpara'ya bakıyorum 6000 TL kredi çekmek istediğinde vergi masrafları vs kesildiği zaman hesaba net olarak 5917 TL yatıyor. 12 ay taksitle aylık 570 TL olarak ödüyorsun. Yani 6000 TL krediyi 12 ayda 6845 TL olarak geri ödüyorsun. Vadeyi arttırırsan ödeyeceğin faiz artar ama taksit miktarı düşer. Yani 24 ay yaparsan aylık 570 yerine 300 TL civarı miktar ödersin. Vadeyi düşürürsen de geri ödeyeceğin miktar düşer, fakat aylık ödemen gereken taksidin miktarı artar.
Tavsiyen için teşekkür ederim mantıklı bir düşünce ama tabi bizimkileri ikna etmek bi o kadar sıkıntı :/

MalcolmY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Hüseyin Türkmen
Tavsiyen için teşekkür ederim ama cidden öyle işkence gibi olur 6000-6500tl bir PC almak/toplamak istiyorum mesela her ay parça parça almaya kalksam 8-9 ayda anca alıcam buda nerdeyse 2021 sene sonu demek o zamana kadarda dolar alır başını gider dahada pahalanabilir alıcağım şeyler diye düşünüyorum
Elinde ne akdar nakit var moniter klavye fare var mı belki ona göre ne kadar zamanda yapabilceğine dair bir şeyler söyleyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çavdar
Elinde ne akdar nakit var moniter klavye fare var mı belki ona göre ne kadar zamanda yapabilceğine dair bir şeyler söyleyebilirim
Elimde şuan 2000tl nakit var maus ve klavyem var zaten monitör ve kasam gerek

MalcolmY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Hüseyin Türkmen
Elimde şuan 2000tl nakit var maus ve klavyem var zaten monitör ve kasam gerek
Reis biz geçen 2 haftada bi bana bir arkadaşıma olmak üzere iki sistem topladık( 3400 tl apu sistem ), krediye girip günaha gireceğine hatta o kredinin derdiyle uğraşmaya bile değmez biz 3400tl ye 1600 tl lik işlemci ile aldık yani bu bütçede işlemciye çok fazla para harcadık diybiliriz, sen 800 tl lik işlemci alıp 1500 tl ye de indirim gecelerinden 1650 ekran kartı alırsan 3900 e kapatabilirsin, ben hala ekran kartı almadım 6-7 ay sonra alacağım benim sistemde düşük ayarlar cs go 120 + fps eğer işlemciden kısıp ekran kartlı alsaydım da full ayarlar180 + alırdım (araştırırken benim sistemem benzer sistemlerde böyle fps verdiğini gördüm) istersen apu toplayıp biraz bütçeni rahalattıktan sonra ekran kartı alabilirsn veya normal sistemle parana ekleyip ekran kartlı alabilirsin

Top Bottom