Arama sonuçları: *

1. S

CSGO avrupa topluluk sunucuları gözükmüyor

csgo surf için server arıyordum ama girmeye çalıştığım hiçbir serveri bulamadım, girmenin bir yolu var mı ?
  2. S

Blizzard Aboneliği nedir ?

Cod Cold War aldım ve oyunun ücreti dışında bir de blizzard aboneliği parası aldı ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
  3. S

2022`de COD Cold War alınır mı ?

şuan indirimli hali ile bile 480 tl ama sürekli böyle harcamalar yapmıyorum. Almak saçma mı ?
  4. S

2022`de COD Cold War alınır mı ?

Soru basit 2022`de COD Cold War alınır mı ?
  5. S

Asus prime x570 pro Corsair bu ram ile uyumlu mudur?

Asus prime x570 pro Corsair Vengeance 16GB 3000mhz ram ile uyumlu mudur?
  6. S

Xbox Activison Blizzard oyunlarına indirim yapar mı ?

Acaba Xbox kendi oyunlarında yaptığı gibi Call Of Duty'e yerel fiyatlandırma getirir mi? almak istiyorum ancak durum malum.
  7. S

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

başta işlemci hızı demişsiniz ileriki kısımlarda ekran kartı mhz demişsiniz pek anlamadım
  8. S

dark souls remastered NPC yanlışlıkla öldürdüm

ancak sadece o silahları 5den fazla upgrade ediyor 1639066694 blacksmith
  9. S

dark souls remastered NPC yanlışlıkla öldürdüm

Yanlışlıkla andreye vurdum ve beni öldürmeye çalışınca uzaklaştım. Geri döndüğümde hala beni öldürmeye çalışınca da öldürdüm. Yaklaşık 20 saat o olmadan oynadım sonra farkettim ki o önemliymiş. Andreyi hile ile getirmenin bir yolu var mı ?
  10. S

2x8 3000 mhz RAM tavsiyesi

Öncelikle Bios hakkında çok bir bilgim yok. Rami taktıktan sonra biosa bir el atmamız mı gerekiyor ?
  11. S

Daha önce görmediğim bir marka. Büyük ihtimalle bu işlerde yeni olduğum içindir ama 3600 mhz bir ram nasıl 650 tl oluyor ?
  12. S

ekran kartım ısınıyor

Önü kapalı sayılır. Sadece ızgara tarzı bir şeyle kapatılmış. noktalar arası çok mesafe yok yani. 1631435588 Kasa camlı değil önünde ızgara tarzı bir kapatma var.
  13. S

Sistemi aldığımdan bu yana performans testlerinden gördüğüm kadarıyla olması gerekenden bir hayli aşağıda FPS alıyorum. Nedeninin single channel ram olduğunu düşündüğüm için dual channel RAM tavsiyesine ihtiyacım var. Sistem: RTX 2060 super mini zotac ryzen 5 3600 g450 m2h anakart GIGABYTE...
  14. S

ekran kartım ısınıyor

uzun zamandır araştırıyordum almayı planlıyordum artık almak gerek demek ki. 1631395443 zaten son sıcaklık 83 derece olduğu için geçmiyor
  15. S

ekran kartım ısınıyor

videolarda gördüğüm üzere fps sayım 25-20 kadar aşağıda, nedeni single channel ram kullanmam olablilr mi ? 1631395298 Ekran kartının 2, Kasada üç önde bir arkada, diğer ağır oyunlarda da aynı sıcaklıkta
  16. S

ekran kartım ısınıyor

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-shake-4x120mm-rgb-fanli-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html
  17. S

ekran kartım ısınıyor

RMP 600 80P 1631394952 GTA 5, Warzone
  18. S

ekran kartım ısınıyor

zotac rtx 2060 super mini ekran kartım var ve oyun oynadığım sırada hem performans olarak düşük olduğunu düşünyorum hem de ses olarak beni rahatsız ediyor. Oyun oynarken 83 derece sabit duruyor. Bu kadar sıcak olması normal mi ? değilse ne yapabilirm. Sistem: RTX 2060 super mini zotac ryzen...
  19. S

B450 S2H model anakartıma 3000mhz 2x8 dual channel ram arıyorum

fiyat performans düşündüğümüzde en az ne kadara alabilirim ?
  20. S

B450 S2H model anakartıma 3000mhz 2x8 dual channel ram arıyorum

Sistem özelliklerim : RTX 2060 SUPER RYEN 5 3600 GIGABYTE B450 S2H RMP-600-80P 600 watt power supply
Top Bottom