Soru basit ise cevabı da basit.Soru basit 2022`de COD Cold War alınır mı ?
şuan indirimli hali ile bile 480 tl ama sürekli böyle harcamalar yapmıyorum. Almak saçma mı ?Net alınır. Ama kaç ₺
Brom bu nasıl soru yani ne anlamda saçma mı? Adam yukarıda da belirtmiş, eğer zevkine hitap ediyorsa o parayı hak eder zaten.şuan indirimli hali ile bile 480 TL ama sürekli böyle harcamalar yapmıyorum. Almak saçma mı ?
480₺ biraz fazla, Microsoft'un Activision'u satın alması ardından Game Pass'e gelecek söylentileri vardı. Bilemiyorum. Online kısmıyla çok vakit geçireceksen alınabilir ancak saf hikaye için 480₺ çok fazla.şuan indirimli hali ile bile 480 TL ama sürekli böyle harcamalar yapmıyorum. Almak saçma mı ?
hocam Cod Warzone 2019 oyunu milyonlarxa insan oynuyor bende oynuyorum basiyorum mac aramaya Multiplayer modunda, tak diye buluyor. Sacma soru sahsen oyunun cikis yili ile degerlendirme lol cs cok eski oyun hala alinir mi demiyoruz mesela cod un yeni serileri de artik oyle multiplayer versiyonlariSoru basit 2022`de COD Cold War alınır mı ?
hocam yıl ile ne alakası var anlamadım ama indirimde şuan sevdiyseniz alın ama 480 lira indirimli hali bile eğer sadece online takılacaksanız almayın Cod warzone oynayın zaten aynı silahlar orda da var ve warzone çok fazla oynanıyor maç bulma sıkıntısı olmadan rahatça oynarsınız yine de siz bilirsinizSoru basit 2022`de COD Cold War alınır mı ?