Arama sonuçları: *

• Users: TAFF
  • Order by date
  1. T

Vaporesso Revenger X düşük batarya hatası

Herkese selamlar, vaporesso revenger x makineme pilleri taktığımda ''düşük batarya'' hatası alıyorum pillerin ömrü bitmiştir belki deyip yeni pil aldım 2 adet, ancak hata hala geçmedi. Makinem şarj olmadığı için ayriyeten gidip şarj cihazı aldım onda doldurup tekrar denedim sorun geçmedi ve...
  2. T

Valorant ve LOL de görev yöneticisi açınca fps artıyor - kapatınca fps düşüyor

1642376724 Sadece valorant veya oyunlarda değil bilgisayarın huyu değişti bu olay bugün olmaya başladı baya geç yüklüyor her şeyi. Şu ekran görüntüsünü paint e yapıştırmak için girdim ve ekranım 2 kere dondu.
  3. T

Exe dosyası yok ''VALORANT-Win65-Shipping'' yazıyor
  4. T

sadece görev yöneticisini açınca fps artıyor kapattığım an efps yarıya düşüyor alt tab atınca sıkıntı olmuyor 1642376265 hemen deniyorum
  5. T

Bilgisayarı alalı 1 seneye yaklaştı. Hayatımda hiç başıma gelmeyen bir problemle karşı karşıya kaldım 150 200 aldığım fps oyuna girdiğimde 60 a kendini sabitledi. Görev yöneticisinden kapatmak için açtığımda yanlışlıkla oyuna döndüm ve fps imin normale döndüğünü gördüm. Görev yöneticisini...
  6. T

Monitör dahil 5k ya kadar bilgisayar önerir misiniz arkadaşlar ?

Elimde yaklaşık 5k ya yakın bir mebla var monitör dahil bir bilgisayar önerebilirseniz sevinirim arkadaşlar :)
Top Bottom