Neler Yeni

Valorant ve LOL de görev yöneticisi açınca fps artıyor - kapatınca fps düşüyor

TAFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayfun Öztürk
Bilgisayarı alalı 1 seneye yaklaştı. Hayatımda hiç başıma gelmeyen bir problemle karşı karşıya kaldım 150 200 aldığım fps oyuna girdiğimde 60 a kendini sabitledi. Görev yöneticisinden kapatmak için açtığımda yanlışlıkla oyuna döndüm ve fps imin normale döndüğünü gördüm. Görev yöneticisini kapatınca tekrar düştüğünü gördüm ve inanılmaz şaşırdım. Bu konuda ne yapabilirim. Bazı arkadaşlarım BİOS ayarlarını güncellemen gerekiyor dedi veya format atmamı söylediler.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
alt tab atınca oluyor mu yoksa sadece görev yöneticisini açınca mı

abcdefg1234

80+ Silver
Bilgisayarı alalı 1 seneye yaklaştı. Hayatımda hiç başıma gelmeyen bir problemle karşı karşıya kaldım 150 200 aldığım fps oyuna girdiğimde 60 a kendini sabitledi. Görev yöneticisinden kapatmak için açtığımda yanlışlıkla oyuna döndüm ve fps imin normale döndüğünü gördüm. Görev yöneticisini kapatınca tekrar düştüğünü gördüm ve inanılmaz şaşırdım. Bu konuda ne yapabilirim. Bazı arkadaşlarım BİOS ayarlarını güncellemen gerekiyor dedi veya format atmamı söylediler.
oyun açıkken görev yöneticisinden oyunu bulun ve sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Dosya konumunda oyunun exe dosyasını bulun (mesela valorant,exe) o exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler e tıklayın sonra gelen ekranda gelişmiş bölümünden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmayı deneyin. Benim laptopumda da aynısını yaşamıştım bu şekilde çözdüm.

TAFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayfun Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alt tab atınca oluyor mu yoksa sadece görev yöneticisini açınca mı
sadece görev yöneticisini açınca fps artıyor kapattığım an efps yarıya düşüyor alt tab atınca sıkıntı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun açıkken görev yöneticisinden oyunu bulun ve sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Dosya konumunda oyunun exe dosyasını bulun (mesela valorant,exe) o exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler e tıklayın sonra gelen ekranda gelişmiş bölümünden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmayı deneyin. Benim laptopumda da aynısını yaşamıştım bu şekilde çözdüm.
hemen deniyorum

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Arkadaşın yazdığı sorunu halledecektir büyük ihtimalle

TAFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayfun Öztürk
Exe dosyası yok ''VALORANT-Win65-Shipping'' yazıyor

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Dosya konumunun fotoğrafını atar mısın

TAFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayfun Öztürk
dosya konumu.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece valorant veya oyunlarda değil bilgisayarın huyu değişti bu olay bugün olmaya başladı baya geç yüklüyor her şeyi. Şu ekran görüntüsünü paint e yapıştırmak için girdim ve ekranım 2 kere dondu.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
O valorant resimli olanı dene hocam olmadı bilgisayarı bi sıfırla derim bilgisayarın huyu bile değiştiyse belki bi şekilde virüs bulaşmıştır bilgisayarına

TAFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayfun Öztürk
Tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom