Arama sonuçları: *

1. K

Format sonrasi hatalar

Bilgisayar internete baglanmiyor ve bunu yapmam icin winrar dosyasi gerekiyor bilgisayarda winrar dosyasi yok onemli olan mavi ekran degil internete neden baglanmadigi benim icin cunku güvenli modda mavi ekran hatasini ayarlarim
  2. K

Format sonrasi hatalar

Bilgisayarima format attirdim ve formattan sonra mavi ekran vermeye basladi actiktan 5dk sonra mavi ekran veriyor. Format atan adam attiktan sonra hicbirseyi ayarlamamis bilgisayar internete bağlanmıyor hic bir ayari yapilmamis guvenli modda acinca kapanmiyor bu bilgisayari nasil ayarlayabilirim...
  3. K

Bilgisayarim internete bagli ama internet yok

Bilgisayarim kablo ile internete bagli modemdede isik yaniyor ama internet baglantisi yok
  4. K

Bilgisayarimi surekli guvenli modda baslatirsam sorun olurmu

Bilgisayarimi normal baslattigimda mavi ekran verip kapaniyor ama güvenli modda acinca hicbir sorun olmuyor guvenli modda kullansam sorun olurmu
  5. K

Mavi ekran hatasi aliyorum

Bilgisayarimi actiktan 5dk sonra hicbirsey yapmasam bile mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarini fotografta goruyorsun bilenler ilgilenebilirmi. (Bilgisayarim yeni formattan geldi)
  6. K

Bilgisayarimi aciyorum 5dk sonra mavi ekran veriyor

Goturdum yapamadi 1611850944 1611850977 1611851224 1611851225
  7. K

Bilgisayarimi aciyorum 5dk sonra mavi ekran veriyor

Bilgisayarim windows7 format atildi sifirlandi ama acilinca 5dk sonra mavi ekran veriyor ve yeniden baslatiliyor sebebi ne olabilir
  8. K

Bilgisayari windows 10 nasil yaparim

Dogrudur 1611326454 Format attırdım ama bilgisayarimda windows olmadigi icin surekli yeniden baslatiyor acilincada urun anahtari istiyor
  9. K

Bilgisayari windows 10 nasil yaparim

Forumlarda cmd uzerinden kodlarla yapiliyor deniyor ama benim bilgisayarim windows7 ultimate bunun kodu yok yapilmiyor. Ama bilgisayarin altinda windows7 home yaziyor. Bilgisayarimin surumu bittigi icin actigimda sadece urun anahtari yazmam lazım googleye girip microsoftun sitesinden yapamiyorum...
  10. K

Bilgisayarim aciliyor sag altta bu windows yapisi orjinal degil diyor

Windows etkinlestirilirken anahtar bulmada hata olustu yazisi geldi
  11. K

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Denedim olmadi sistem urun anahtari etkinlestirmede hata olustu dedi
  12. K

Bilgisayarim aciliyor sag altta bu windows yapisi orjinal degil diyor

Bilgisayarim windows7 actigimda BU WINDOWS KOPYASI ORJINAL DEGIL diyor. Benden yeni urun satin almami veya kendi urunumu tekrar yazmami istiyor. Kendi urunumu yazinca kabul etmiyor ve maksimum 10dk sonra kapanıyor. Eger tamirciye goturup windows10 yukletsem bu sorundan kurtulurmuyum? Veya kac...
  13. K

Bilgisayarim windows7 surumu bittigi icin acilmiyor

Kapaniyordan kastim su bilgisayar aciliyor direkt ekrana windows urunu etkinlestir geliyor ve sag altta windows yapisi orjinal degil yaziyor ve bi anda kapaniyor hicbir isinma fanlarda gayet duzgun calisiyor 1610567123 Boyle bir olay yoktu derken neyi kastettin 1610567299 Arkadaslar...
  14. K

Bilgisayarim windows7 surumu bittigi icin acilmiyor

Bilgisayarim windows7 actigimda BU WINDOWS KOPYASI ORJINAL DEGIL diyor. Benden yeni urun satin almami veya kendi urunumu tekrar yazmami istiyor. Kendi urunumu yazinca kabul etmiyor ve maksimum 10dk sonra kapanıyor. Eger tamirciye goturup windows10 yukletsem bu sorundan kurtulurmuyum? Veya kac...
  15. K

Bilgisayar otomatik resetleniyor

Bilgisayarin acma tusuna basiyorum ve windows yazisi gelince yeniden baslatiyor ama baslatirken fanlar susmuyor isik dahi sönmüyor nedeni nedir
Top Bottom