Neler Yeni

Bilgisayarim windows7 surumu bittigi icin acilmiyor

keke16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim
Bilgisayarim windows7 actigimda BU WINDOWS KOPYASI ORJINAL DEGIL diyor. Benden yeni urun satin almami veya kendi urunumu tekrar yazmami istiyor. Kendi urunumu yazinca kabul etmiyor ve maksimum 10dk sonra kapanıyor. Eger tamirciye goturup windows10 yukletsem bu sorundan kurtulurmuyum? Veya kac paraya yuklerler. Tekrar tekrar acinca birdaha acilmiyor windows yazisi gelince otomatik resetleniyor nedeni surum bittigi icinmidir degilse neden kaynakli olabilir?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,342
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

keke16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok zaten, aklının hayalinin alamayacağı kadar bilgisayar formatladım. Kapanıyordan kastı ne onu bile yazmamış, ısınıp kapanıyor bile olabilir.
Kapaniyordan kastim su bilgisayar aciliyor direkt ekrana windows urunu etkinlestir geliyor ve sag altta windows yapisi orjinal degil yaziyor ve bi anda kapaniyor hicbir isinma fanlarda gayet duzgun calisiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyle bir olay yoktu derken neyi kastettin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar bilgisayarla hicbirsey yapamiyorum 5 dk sonra otomatik resetleniyor ve bazen acilmiyor acilincada windows urunu etkinlestirmemi istiyor olay bu. Sorun win7 bittigi icinmidir yoksa baska nedenden midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,155
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom