Arama sonuçları: *

1. kcygtmcahit

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Casback başururken pdf faturamı yoksa fiziki faturayı çekip mi eklememiz gerekiyor.
  2. kcygtmcahit

ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Gecesi'nde Alınır Mı ?

İTOPYADA 6.5K şuan axesse peşin fiayata çektim 5 taksite 2k da cashback vercek daha mantıklı bende çok arada kalmıştım hs80 maxle bunun ama bu görüntüsü ve incelemeleriyle daha öne çıkıyor gibi incehesapta da max 6.5 kya fln düşer gibi ama taksit seçenekleri az gibi
  3. kcygtmcahit

❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

7.6k 6 den hepsiburadadan eternaldan almıştık kargoda iptal edip itopyadan 5 taksitle 6.5k ya çektik 2k da cashback alırız ALLAHBEREKETVERSİN
  4. kcygtmcahit

Temu Alışveriş Limiti

Arkadaşlar temudan sipariş geçicem fakat gümrükte kalırmı yada ek vergi gelirmi die merak ediyorum ürünün fiyatı ekte görüldüğü üzere 1223 tl ve temu gümrük politikasına göre 1260 tl fln diyor yani uyarı vermiyor alırken. Fakat bildiğime göre ücretsiz kargolardan 3 euro kargo ücreti alıyor. Bu...
  5. kcygtmcahit

Çözüldü✓ Sensör nedeniyle aim kayması

Donanım arşivinden görüp aldığım rampage centaur mousede şöyle bi sorunla karşılaşıyorum Oyun oynarken genellikle mouseyi kaldırarak hareket ettirerek oynuyorum fakat kaldırırken hala sensör pade değmemesine rağmen hareket ediyor bundan dolayı aimim ekranım kayıyor çok sinir bozucu bi olay bu...
Geri