Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Xiaomi hiçbir uygulama açılmıyor

Arkadaşlar merhaba bundan 1 gün önce Xiaomi Note 9 telefonumda bir sıkıntı çıktı. Normalde hiçbir problem yokken şarja taktım ve şarja taktığım sırada telefon sürekli boot loop yapmaya başladı. Şarjdan hemen çektim telefonu açtığımda sadece ayarlardan başka hiçbir uygulamanın açılmadığını fark...
  2. F

Çözüldü✓ Ecs h61h2-mv-2 bozuldu

Çok teşekkür ederim zamanını bana ayırdığınız için Hayırlı geceler 1644099337 Rshatsız ediyorum kusira bakmayın siz hangisine baktinkız P8b75 ve b75m-a ceşitleri var kafam cok karişti ikisininde özellikleri ayni
  3. F

Teşekkürler asus b75m-a veya asus P8H61 Lx3 plus almayı düşünüyorum sizde bu markalara bakarsanız ona göre kesin alacağım ama bana arıza cıkartmaması lazım
  4. F

İ5 3350p
  5. F

Selam arkadaşlar benim uzun süre önce anakartım bozuldu bozulan anakart ecs h61h2-mv-2 anakart ve bende bu anakartın aynı özellikte bir anakart almayı planlıyorum Lga 1155soket 1333mhz ddr3 ram destekli bir anakart buna benzer bazı anakartlar buldum ama sizde yardim ederseniz sevinirim
  6. F

Yardım Pc çalışıyor fakat ekranda görüntü yok

Arkadaşlar 2 gün önce pc oynarken bi anda ekranda pixel bozulması ve ardindan pc de görüntü gitti ve birdaha gelmedi sorun ekran karttamı yoksa anakarttamı bilmek isterim (monitör sağlam)
Top Bottom