Neler Yeni

Çözüldü✓ Ecs h61h2-mv-2 bozuldu

FLadd0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet-Ceylan
Selam arkadaşlar benim uzun süre önce anakartım bozuldu bozulan anakart ecs h61h2-mv-2 anakart ve bende bu anakartın aynı özellikte bir anakart almayı planlıyorum Lga 1155soket 1333mhz ddr3 ram destekli bir anakart buna benzer bazı anakartlar buldum ama sizde yardim ederseniz sevinirim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selam arkadaşlar benim uzun süre önce anakartım bozuldu bozulan anakart ecs h61h2-mv-2 anakart ve bende bu anakartın aynı özellikte bir anakart almayı planlıyorum Lga 1155soket 1333mhz ddr3 ram destekli bir anakart buna benzer bazı anakartlar buldum ama sizde yardim ederseniz sevinirim
İşlemci modelin ne?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O işlemciyi beslemek için çok masraf yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. İkinci elden bulabildiğin en ucuz LGA 1155 anakartı alabilirsin. Sadece bilindik iyi bir marka olmasına dikkat et ki hemen bozulmasın. Zaten hepsi işini görecektir.

FLadd0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet-Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemciyi beslemek için çok masraf yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. İkinci elden bulabildiğin en ucuz LGA 1155 anakartı alabilirsin. Sadece bilindik iyi bir marka olmasına dikkat et ki hemen bozulmasın. Zaten hepsi işini görecektir.
Teşekkürler asus b75m-a veya asus P8H61 Lx3 plus almayı düşünüyorum sizde bu markalara bakarsanız ona göre kesin alacağım ama bana arıza cıkartmaması lazım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teşekkürler asus b75m-a veya asus P8H61 Lx3 plus almayı düşünüyorum sizde bu markalara bakarsanız ona göre kesin alacağım ama bana arıza cıkartmaması lazım
Fiyatlar yakınsa B75 daha güncel ve daha iyi bir çipsettir onu tercih edebilirsiniz. Asus iyi markadır zaten kartlarım durumu da iyiyse (malum ikinci el) sorun olmaz.

Daha detaylı olarak inceledim B75 çipsetli olanda ek olarak USB 3.0 ve SATA3 desteği var. Veri aktarımı konusunda baya fark var aralarında.

FLadd0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet-Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar yakınsa B75 daha güncel ve daha iyi bir çipsettir onu tercih edebilirsiniz. Asus iyi markadır zaten kartlarım durumu da iyiyse (malum ikinci el) sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim zamanını bana ayırdığınız için Hayırlı geceler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim zamanını bana ayırdığınız için Hayırlı geceler
Rshatsız ediyorum kusira bakmayın siz hangisine baktinkız P8b75 ve b75m-a ceşitleri var kafam cok karişti ikisininde özellikleri ayni

Son düzenleme:
Top Bottom