Arama sonuçları: *

1. GratosHetfield

Mavi Ekran BSOD mavi ekran hatası (minidump dosyalarını okuyabilecek birileri)

Bilgisayarı temizlemiştim sonrasında açılmadı, ben de bios pilini söküp taktım ve önceki bios ayarlarımın aynısını yapıp bilgisayarımı çalıştırdım fakat açtıktan sonra mavi ekran vermeye başladı, minidump dosyalarımı yükleyeceğim bir bakıp ne olduğunu söyleyebilir misiniz...
  2. GratosHetfield

B450M-K II ve Spec Delta RGB soğutucu takma?

başka fikri olan var mı ?
  3. GratosHetfield

max 7000 TL'ye alınabilecek en iyi gpu

bütçe artarsa https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-3060-eagle-12g-gv-n3060eagle-12gd-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1041479775.html artmazsa https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-geforce-rtx-3050-ventus-2x-8gb-gddr6-128bit-nvidia-fiyati,1716400778.html...
  4. GratosHetfield

hocam fan kontrolcümde kasa fanlarının ledleri takılı, başka yer de yok. benim demek istediğim, bir şekilde taktıktan sonra bu fanlar ile kasa fanlarının renkleri uyumlu çalışır mı yani senkron ?
  5. GratosHetfield

merhabalar, bu konu hakkında bir sorum olacaktı. ID-COOLING SE-224-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat yukarıda atmış olduğum kule tipi soğutucuyu almak istiyorum. anakartım başlıktaki anakart ile aynı, b450mk-ii. kasam ise corsair spec delta rgb. kasa içerisinde kasanın fanlarının rgb...
  6. GratosHetfield

Pc İçi̇n Gamepad Öneri̇leri̇

eğer ucuz olsun, fazla bir şeye gerek yok dersen Logitech f310 öneririm. kablolu, nispeten ucuz ve en azından logitech güvencesi var. fakat biraz eski bir model ve titreşim özelliği de yok.
  7. GratosHetfield

Bu bileşenler oyun oynatırmı

ets2 valo csgo mc gibi oyunlar çalıştırması basit oyunlar. fakat forzayı açmaz
  8. GratosHetfield

r5 5500'den r5 5600 geçilir mi ?

hocam bir teklif geldi, onun dışında 1650'ye okey diyen de var. üstüne 1000 civarı koyacağım sadece.
  9. GratosHetfield

hocam aslında şöyle, forza gibi ekran kartını gerektiren oyunlarda zaten sıkıntım olmuyor. çok rahat bir şekilde fps alıyorum sıfır drop ile. fakat işlemci isteyen 2 tane oyun oynuyorum ki onlar optimizasyon sorunları yüzünden de tam performans veremiyor. misal squad oyununda nerdeyse her şey...
  10. GratosHetfield

şuanki işlemciyi 1750 civarına satma imkanım var, r5 5600 ise 2700 2800 civarı bir fiyata sahip. 1673474350 ayrıca şöyle bir şey de var, 5800x gibi işlemciler gerçekten çok pahalı ve ömrüm boyu bir işlemciye o kadar para verebileceğimi düşünmüyorum en azından şuanlık...
  11. GratosHetfield

anlık olarak rx6600xt ve r5 5500 ikilisini kullanmaktayım. squad, ww3 gibi işlemciyi seven oyunları daha çok oynuyorum. onun dışında ise ekran kartı isteyen oyunlarda sorunum hiç yok. sizce 5500'den 5600'e geçmeli miyim ? işlemci isteyen oyunlarda, squad'da falan nasıl bir fps farkı yaratır ...
  12. GratosHetfield

oda dekorasyon önerisi

hocam link olarak atabileceğiniz dekorlar var mıdır ? masaya rafa koyulabilecek falan
  13. GratosHetfield

oda dekorasyon önerisi

Selamlar, odamı düzenlemeye devam ediyorum fakat ne alacağım konusunda kararsız kaldım. dekor olarak alabileceğim, uygun fiyatlı ve estetik şeyler önerir misiniz ?
  14. GratosHetfield

SSD Kendi Kendine Doluyor

hocam bu dediklerinizi yaptım fakat düzelen bir şey yok. her saat daha da fazla azalıyor
  15. GratosHetfield

hocam sanal bellek ayrılana 5 gb gösteriyor fakat gece pc açıkken ssd alanım 287'ye düşmüş. tam olarak 23 gb bir kayıp var nerden baksanız 1 tane oyun demek bu. kaspersky ve win defender ile de tam tarama yaptım fakat hiçbir şey çıkmadı.
  16. GratosHetfield

hocam nerden baksanız 15 gb gitti, şuan 295 gb. bu kadar geri yükleme dosyası mı olur ? sileyim o zaman yani. nasıl sileceğim ?
  17. GratosHetfield

nasıl çözcez hocam, kaspersky ile tam tarama da yaptım fakat hiçbir şey çıkmadı. solucan denilen virüs bulaşsa onu da bulurdu.
  18. GratosHetfield

hocam nasıl düzelteceğiz şimdi de 305 kaldı 1669411252 öyle şey mi olur hocam dolsun dolsun sonra her şey en baştan hop format mı atalım.
  19. GratosHetfield

hocam böyle böyle 0'a falan inecek bir gün diye korkuyorum açıkçası.
  20. GratosHetfield

Arkadaşlar merhaba. WD Blue SN750 model bir ssd kullanmaktayım. Ara sıra göz gezdirdiğimde ssd alanının kendi kendine dolu olduğunu farkettim. Misal 1 saat önce 310 GB boş iken, şuan da 307 gb boş. Daha önce oluyor muydu bilmiyorum fakat ben visual studio code indirdikten sonra farkettim ve...
Top Bottom