Arama sonuçları: *

1. Mertmax

NFS PAYBACK 2024'DE Alınır mı?

Payback gayet okay. Denemek isterseniz Nfs hot pursuit remastered var. Kovalamaca gayet zevkli oluyor.
  2. Mertmax

Asus tuf H1 solundan ses gelmiyor

Merhabalar, 10 dakika önce bir anda soldan ses vermeyi kesti. Dönüştürücü ile beraber kullanıyordum. Alalı ortalama 1 yıldan fazla oldu. https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h1-71-surround-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u15083 Kullandığım kulaklık bu. Ne yapmam lazım?
  3. Mertmax

sportinn guvenilir mi ?

2-3 arası sağlam nike arıyorum bende. Önereceğiniz neresi var?
  4. Mertmax

Hazır sistem içersinde gelen Windows güvenli mi

Hocam uzaktan erişime siz izin vermediğiniz sürece bir şey olmaz zaten. Eğer içiniz rahat etmiyorsa: Sürüm farklılıkları. Windows 10 Home Home sürümünün amacı en temel seviye kullanıcı için diyebiliriz. Home sürümünün içinde kurumsal özellikler yoktur bu yüzden performans olarak sizi tatmin...
  5. Mertmax

Hazır sistem içersinde gelen Windows güvenli mi

Güvenilir. İlk aldığımda gelen windowsu sıfırlamadan kullandım hiç bir sıkıntı da yaşamadım açıkcası.
  6. Mertmax

Erdoğan açıkladı: Türkiye'de İran için 1 günlük milli yas

Forum dışında anlatmaktan dilim damağım kurudu. Burada ekstra bir şey demeyeceğim o yüzden.
  7. Mertmax

Bu sistem iyi mi? Yardım

ryzem 5 5500 kullanıcısıyım memmun değilim performansından şahsen, 3060 kesinlikle kötü bir kart değil ama daha performanslısı aynı fiyata varmış attığın için şimdi gördüm 4060 lı sistemler daha iyi.
  8. Mertmax

Bu sistem iyi mi? Yardım

ben bir problem göremedim, alınır bu fiyata.
  9. Mertmax

bu site güvenilir mi ?

Şahsen hepsiburada ile satın al, en azından bildiğimiz güvenilir bir marka.
  10. Mertmax

bu site güvenilir mi ?

Ben olsam almam. O parlaklık nedir yahu? Kör oldum valla. Edit: Tansiyon ölçmek neden 1.300 lira?
  11. Mertmax

Ps5 vs r5 7500f 7700xt pc

Kullanıcı adına bakılırsa galiba icardi seviyorsun. Fifa akar gider o zaman bence. Sistemin de zaten gayet yeterli gözüküyor. Ben oyumu ps5 için kullanıyorum.
  12. Mertmax

2k beyaz klavye önerisi

Selamlar, bütçeye uygun blue switch beyaz bir klavye arıyorum. 600-1000 arası yüzük ve serçe parmağı desteği olan bir mouse arıyorum ayırca.
  13. Mertmax

Öneri Detaylı Starfield İncelemesi

Hocam eniz kirazoğlunda izlediğimde her gezegende farklı aksiyon oluyormuş diye biliyorum. Yani boş olmaz herhalde yıllarca beklettiler :kekw:
  14. Mertmax

Yardım Geforce Now'da CS2 oynanıyor mu?

Eğer GFNOW ekranında steam var ise; Ekranında CS2 seçerek oynayabilirsin.
  15. Mertmax

CS2 indirmeden CSGO oynamak

Bildiğim kadarı ile eğer hak kazandıysan mecbur indiriceksin dostum. Zaten merak etme tamamen geçtiği zaman bir daha indirmene gerek kalmayacak ufak güncellemeler ile arkadan arkadan geliştiriyorlar oyunu.
  16. Mertmax

En sevdiğiniz sanatçılar

Ben çok kararsız kaldım... Bilemedim vollah:kekw:
  17. Mertmax

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Ban yiyenler geri döndü ise afk geri döndü demektir. selam dostum :)
  18. Mertmax

Bir Deist ile Yazılı Röportaj

Selam dostum. Zamanında bu röportajı beraber yapmıştık. Fakat yaptığım kişi ban yemiş. Ben cevaplandırayım istersen? Dediğim gibi zamanında inanıyordum. Ki var oldukları cidden kesin. Fakat zaman içerisinde değiştiklerini kendim okudukça fark etmeye başladım.
  19. Mertmax

Politik (Siyasi) Eksen Testi

@Besim Tibuk yaani. Sonuç olarak vadan hainimiyim?
  20. Mertmax

Hiç Gitmediğim Bir Yerin Rüyasını Gördüm

Hocam bir yerleriniz açık kalmış. Bende 1 aydır falan rüya göremiyorum nedense.
Top Bottom