Arama sonuçları: *

1. O

Yüksek Gpu kullanımı fakat güç kullanımı az

Denedim fakat olmadı :/
  2. O

2 farklı uygulama da aynı değerleri gösteriyor diye hatırlıyorum programlar yanılsa bile rx5500xt oyun bencmarklarında benim aldığım fps'in 2 katını alıyorlar neredeyse
  3. O

Özellikle forza 4 oyununda gözlemlediğim bu durumda fps değerlerim olması gerekenden oldukça daha düşük gpu load %99 gösteriyor ama gpu power 55w dan yukarı çıkmıyor eskiden bazı oyunlarda 110w çektiğini görüyordum format attıktan sonra böyle olmaya başladı işlemci %40 üstüne hiç çıkmadı...
  4. O

Red Dead Redemption 2 FPS Drops

Sadece bu oyunda başıma gelen bir mevzu ekran kartı kullanımı, hızı, ve çektiği güçte düşüşler oluyor oyun donuyor günlerdir uğraşıyorum bir sürü program denedim (bes gibi) crack fix, güç ayarları, oyun ayarları (config dahi), chipset güncellemesi, bios downgrade neredeyse her şeyi denedim...
  5. O

Jak girişlerine kulaklığımı taktığım zaman düzgün çalışmıyor.

Her şey olması gerektiği gibi çalışıyordu fakat bios ayarlarım sıfırlandı ve o andan sonra denediğim her kulaklıkta mikrofon çalışmıyor ses gelmiyor ve cızırtı uğultu gürültü artık ne diyebilirim bilmiyorum o şekilde bir ses geliyor anakartımın ses sürücülerini güncellemeyi denedim sorun aynı...
Top Bottom