bende var şuanda
1625394243
anakartın resmi sitesinde 8gb ddr3 desteklediği yazıyo ama yabancı kanalarda 16gb takabileceğimi söylüyolar ram alacam ama boş yere de almak istemiyorum
Arkadaşlar hepinize merhaba gigbyte h55 ms2h anakartım var bu anakarta kaç gb ram takabilirim?
arkadaşlar bazı yabancı youtube kanalarında 16gb ram taktıklarını gördüm sizin görüşeriniz nelerdir?
hayır öncesinde çalışıyodu iki ramde anakartımda işlemci fanı takmak için rami çıkardım daha sonra 8gb ramimin 3.96 olarak algıladığını gördüm bundan öncesinde 8gb olarak algılıyodu bios üzerinden paylaşımı nasıl kapatabilirim.
4+4 8gb ddr3 1333mhz ramim var slot değiştiriyorum ama tekrar 3.96gb olarak görünüyo
1613827450
2slotum var ama ne yaparsam yapayım 4gb olarak görünüyo işin garip tarafı işlemciye yakın olan slot ne yaparsam yapayım sistemi açmıyo ama 2.slota hangi rami takarsam çalışıyo sistem.2 rami de...
arkadaşlar gigbyte h55 ms2h anakartım var bios üzerinden ramlerim görünüyo ama bilgisayarda 8gb ramimin 3.96gb kulanılabilir miktarı görünüyo sistemim 64 bit ekran kartımda var paylaşımsız 10gündür uğraşıyorum yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar ben de x3440 işlemci var işlemciyi daha önce hiç overclok yapmadığım için bu konuda bilgi sahibi değilim anakart olarak elimde gigbyte h55m2sh anakart var kaç ghz frekanslara kadar çıkabilirim.