bende var şuandaAlmayı mı düşünüyorsun, yoksa sende var mı?
Muhtemelen sorunsuz çalışacaktır.bende var şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartın resmi sitesinde 8gb ddr3 desteklediği yazıyo ama yabancı kanalarda 16gb takabileceğimi söylüyolar ram alacam ama boş yere de almak istemiyorum
anakarta 2 ram kanalı var h55ms2h 8gb ddr3 ram tek kanala takacm benMuhtemelen sorunsuz çalışacaktır.
8gb desteklendigi söyleniyor ama bazi arkadaslar 2x8 olarak kullanabilmis tek slot 8 calistirir mi bilmiyorumbende var şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartın resmi sitesinde 8gb ddr3 desteklediği yazıyo ama yabancı kanalarda 16gb takabileceğimi söylüyolar ram alacam ama boş yere de almak istemiyorum
boş yere de ram almak istemiyorum o yüzden sorma gereğinde bulundum8gb desteklendigi söyleniyor ama bazi arkadaslar 2x8 olarak kullanabilmis tek slot 8 calistirir mi bilmiyorum
Arkadaşların da varsa odunc isteboş yere de ram almak istemiyorum o yüzden sorma gereğinde bulundum
forumda kulanan yokmudur acaba bu anakartıArkadaşların da varsa odunc iste
Ben s2v kullaniyorum benim kart icinde cogu kisi 2x8 ile kullanip basarili sonuc almis chipsetleri aynı sonucta sorun çıkacağını sanmiyorum ama benim sozume güvenipte alma arastir mesuliyet kabul etmemforumda kulanan yokmudur acaba bu anakartı