Arama sonuçları: *

1. T

Sweatshirt - Hoodie icin kaliteli ve F/P marka önerisi

Mountebianca
  2. T

Vikingsi yarıda bırakmak

İzlenir
  3. T

9070xt Gigabyte mı saphirre mi hangi ekran kartını almalıyım.

İkiside değil bence dün sapphire nitro 36kya düşmüştü sanırım daha iyi modeller alabilirsin gibi bu fiyata (gerçi zam falan da gelebilir nolucağı belli olmuyor)
  4. T

Çözüldü✓ CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

Hocam r5 5600 önbelleğinden dolayı rekatbeçi oyunlarda 14400fe karşı daha iyi olabilir ama cs de sorunlu biraz
  5. T

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Arkadaşlar 2 farklı araç ekledim fakat kod gelmedi yardımcı olur musunuz?
  6. T

🔥İndirim 2650 TL Marshall Major IV Bluetooth Katlanabilir Kulak Üstü Kulaklık

Marshall major 5 den bahsediyorum bu arada
  7. T

Arkadaşlar 7500 f için soğutucu öneri

Ben bunu kullanıyorum oyunlarda 80° civarı oluyor belki benimki sıkuntılıdır
  8. T

RTX 4060 ekran karti sistem

Bu fiyatları vermemelisin bence bu sisteme forumdan arkadaşlar yardımcı olacaktır tavsiye sistem için
  9. T

AKTİF ÖĞRENCİYİM ÜNİDE AMA ASKERLİĞİM GÖZÜKÜYÜR YARDIM

Aynı sorun için öğrenci işleriyle görüşmüştüm hallolmuştu
  10. T

0 ekran kartı önerisi

İşlemci + ekran kartına mevcut bütçene göre bak
  11. T

Hazır sistem karşılaştırması.

10taksitli vadeli olan daha iyi sistemler bulunabilir gibi kasım indirimlerinde 7500f 5060ti 16gb lık bir sistem bakabilirsiniz
  12. T

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

Arkadaşlar emin olmak için soruyorum şuan amazondan alsak 40dolar steam kodunu alabiliyor muyuz?
  13. T

Sıvı soğutucu önerisi 3k

Hocam kusura bakmayın başınızı ağrıttım şu nasıl sizce https://www.gaming.gen.tr/urun/560452/thermalright-frozen-edge-240-black-240mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#cr_qna
  14. T

Sıvı soğutucu önerisi 3k

Hocam peki sıvı soğutma olsa msi l420 mı daha iyi olur yoksa deepcool lt 520 mi daha iyi olur?
  15. T

Sıvı soğutucu önerisi 3k

Hocam şuan aşağıdaki linktekini kullanıyorum ve sıcaklık değerlerim pek iyi değil o yüzden thermalrighta karşı pek sıcak değilim arctic güzel olmaz mı...
  16. T

Sıvı soğutucu önerisi 3k

Hocam deepcool le520 mi daha iyi olur arctic 36 duo mu? (İşlemcim r5 7500f)
  17. T

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Hocam selamlar ben de almayı düşünüyorum 40 dolar mevzusunu halledebildin mi?
  18. T

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Spotify kullanıyorum fakat apple cihaz kullansaydım apple music geçerdim veya deezer da düşünülebilir(iki uygulamanın da ses kalitesi spotifydan daha iyi diye biliyorum)
  19. T

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A9+ 5.699 TL

Bendeki de bu modeldi sanırım youtube dizi film için kurtarır belki arayüzü falan yavaş bir tablet klasik android donma sorunları vs
Geri