peşin fiyatına 9 taksitle alcaksan mantıklı ancak direk tek çekimse bu fiyatta alma bu modelleri ve istediğini alabilirsin.Beyler saphirre rx9070xt pulse modeli mi yoksa gıgabyte Radeon RX 9070xt modelini mi alıyim. (Gıgabyte ışıklandırma olması beni cezbediyo)
sapphireBeyler saphirre rx9070xt pulse modeli mi yoksa gıgabyte Radeon RX 9070xt modelini mi alıyim. (Gıgabyte ışıklandırma olması beni cezbediyo)
powercolor reaper çok ısınıyor diye görmüştüm ben olsam pulse alırdımtek çekim yapabiliyorsan powercolor reaper al sinerjiden 31,500'e. pulse ile hemen hemen aynı
sağlam zam gelmiş hayırlı olsunpeşin fiyatına 9 taksitle alcaksan mantıklı ancak direk tek çekimse bu fiyatta alma bu modelleri ve istediğini alabilirsin.
hardware unboxed'ın videosunda kafa kafaya gördüm reaperın fanları200 rpm daha hızlı bi tekpowercolor reaper çok ısınıyor diye görmüştüm ben olsam pulse alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağlam zam gelmiş hayırlı olsun
hotspotları arasında fark var diye gördümhardware unboxed'ın videosunda kafa kafaya gördüm reaperın fanları200 rpm daha hızlı bi tek
sanki pulse daha sıcaktı hotspotta ama videoyu bulamadımhotspotları arasında fark var diye gördüm
Knk dün bunu aldım bide herhalde uyar diye düşünüyorum.gigabyte olan model 3x8 pin psunuz buna uygun mu?
Aslında dün alıcaktım ama sadece paraf karta taksit yapıyorlar oda 3 taksit. Paraf kartım olsaydı alıcaktım ama yok. Tekde o kadar para verememİkiside değil bence dün sapphire nitro 36kya düşmüştü sanırım daha iyi modeller alabilirsin gibi bu fiyata (gerçi zam falan da gelebilir nolucağı belli olmuyor)