9070xt Gigabyte mı saphirre mi hangi ekran kartını almalıyım.

Saltiga

80+
Reaksiyon skoru
4
Beyler saphirre rx9070xt pulse modeli mi yoksa gıgabyte Radeon RX 9070xt modelini mi alıyim. (Gıgabyte ışıklandırma olması beni cezbediyo 😂)

Ekler

• 11770.webp
    11770.webp
    115.4 KB · Hit: 42
  • 11771.webp
    11771.webp
    141 KB · Hit: 40
tek çekim yapabiliyorsan powercolor reaper al sinerjiden 31,500'e. pulse ile hemen hemen aynı

İkiside değil bence dün sapphire nitro 36kya düşmüştü sanırım daha iyi modeller alabilirsin gibi bu fiyata (gerçi zam falan da gelebilir nolucağı belli olmuyor)

Beyler saphirre rx9070xt pulse modeli mi yoksa gıgabyte Radeon RX 9070xt modelini mi alıyim. (Gıgabyte ışıklandırma olması beni cezbediyo 😂)
peşin fiyatına 9 taksitle alcaksan mantıklı ancak direk tek çekimse bu fiyatta alma bu modelleri ve istediğini alabilirsin.

tek çekim yapabiliyorsan powercolor reaper al sinerjiden 31,500'e. pulse ile hemen hemen aynı
powercolor reaper çok ısınıyor diye görmüştüm ben olsam pulse alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyatına 9 taksitle alcaksan mantıklı ancak direk tek çekimse bu fiyatta alma bu modelleri ve istediğini alabilirsin.
sağlam zam gelmiş hayırlı olsun

powercolor reaper çok ısınıyor diye görmüştüm ben olsam pulse alırdım

sağlam zam gelmiş hayırlı olsun
hardware unboxed'ın videosunda kafa kafaya gördüm reaperın fanları200 rpm daha hızlı bi tek

gigabyte olan model 3x8 pin psunuz buna uygun mu?
Knk dün bunu aldım bide herhalde uyar diye düşünüyorum.

İkiside değil bence dün sapphire nitro 36kya düşmüştü sanırım daha iyi modeller alabilirsin gibi bu fiyata (gerçi zam falan da gelebilir nolucağı belli olmuyor)
Aslında dün alıcaktım ama sadece paraf karta taksit yapıyorlar oda 3 taksit. Paraf kartım olsaydı alıcaktım ama yok. Tekde o kadar para veremem

Ekler

• 11754.webp
    11754.webp
    87.4 KB · Hit: 8
Geri