Arama sonuçları: *

1. H

10000₺ Sistem önerisi

güncel.
  2. H

2.EL 8200TL'YE BU SİSTEM ALINIR MI

10000TL'ye sıfır rtx 2060 alamıyoruz sistemi nasıl alıcaz? Birazcık bilgi verir misin
  3. H

10000₺ Sistem önerisi

anladım çok teşekkür ederim ek olsrak takip edebileceğim yine bu civarlarda farklı sistem varmı bildiğiniz
  4. H

10000₺ Sistem önerisi

stoklar ne zaman yenileniyor bir bilgin varmı 3060 ciddne çok pahalı fiyatına göre mükemmel sistem birde incehesapta gsming gecesi indirimleri bindir indir mi oluyor bir bilginiz var mı ne kadar indirim oluyor
  5. H

10000₺ Sistem önerisi

Arkadaşlar selam, güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum daha öncesinde konu açtım ancak bütçemi artırmaya karar verdim ondan dolayı yeni konu açıyorum aklımdaki fiyat 10000tl ama 1000-2000 kadar esnetebilirim sistem önerilerinizi bekliyorum.
  6. H

1650 li 5800 tl sistem

neden temmuz?
  7. H

1650 li 5800 tl sistem

Konu sahibi izin verirse bende takip ediyorum :)
  8. H

6000TL Sistem önerisi

biraz abartmadın mı sanki? 2 gün önce topladığım sistem...
  9. H

6000TL Sistem önerisi

Selamlar değerli forum üyeleri, genel olarak valorant oynayabileceğim bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum 150-200 fps arası olsa yeter monitör ve diğer ekipmanlar dışında maksimum 6300₺ bütçem var ryzen 5 altı işlemci olmazasa çok memnun olurum 3500X - 3600 arasında olabilir şimdiden çok...
  10. H

4000TL Bütçe Sistem Toplama

Benim dediğimi de cevaplayabilirseniz çok memnun olurum :)
  11. H

Önerileriniz için çok teşekkür ederim aklımdaki sistemi yardımlarınız sayesinde topladım; AMD YD1600BBAFBOX Ryzen 5 1600, 3.6/3.4GHz, AM4 İşlemci = 1037₺ Sapphire Pulse Radeon Rx 560 4gb Gddr5 Ekran Kartı = 1262₺ Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram = 315₺ Patriot 240 GB Burst...
  12. H

Genel olarak ikinci el bir ürün almak çok fazla istemiyorum, sonradan oluşabilecek sorunlar için vs sanırım attığınızın da garantisi yok
  13. H

Çok teşekkür ederim, ekran kartı olarak rx550 mi tercih etmeliyim farklı bir model önerir misiniz
  14. H

Değerli forum üyeleri selamlar, kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum oynayacağım oyun genel olarak valorant 100 150 fps alsam yeter de artar, ryzen 5 olursa güzel olur. Sisteme monitör dahil olmayacak, değerli önerilerinizi bekliyorum.
  15. H

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi

Eğer kablolu kulaklık arasaydım bir çok model bulabilirdim aradığım model kablosuz kablolularda çok fazla sıkıntı çektiğim için kablosuz arıyorum. Yine de önerilerin için teşekkür ederim :) Forumda yeniyim tanıdığım pek yok
  16. H

Alttaki ikisi benim bütçemi aşıyor, ilk attığın modele baktım ancak kablolu modeli kablosuz modeli bütçemi biraz aşıyor yine.
  17. H

Arkadaşlar oyunlarda kullanmak için kulaklık alacağım ancak bütçem 550 - 600₺ arası Rampange FuryX'e baktım ancak hiçbir yerde stoğu yok farklı kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz
  18. H

Yardım Xiaomi Airdots ses gecikme sorunu

Yani çok fazla olmasa da bende evet youtubeda falan biraz gecikme yaşıyorum çok fazla sorun olmasada oyun için kullanırken ciddi derecede gecikme yaşıyorum
  19. H

Yardım Xiaomi Airdots ses gecikme sorunu

Selamlar arkadaşlar sanırım kulaklık kaynaklı bir sorun yaşıyorum şuan, yaklaşık 1 hafta önce xiaomi nin airdots kulaklığını satın aldım ve elime ulaştı iyi güzel çok güzel ses veriyor ancak oyunda kulaklığı kullanmaya çalıştığımda ayak sesleri, silah sesleri hep gecikmeli yarım saniye ve bir...
Top Bottom