600tl kadar bütçen varsa rampage bakmanı önermem steel series gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim.Arkadaşlar oyunlarda kullanmak için kulaklık alacağım ancak bütçem 550 - 600₺ arası Rampange FuryX'e baktım ancak hiçbir yerde stoğu yok farklı kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz
Alttaki ikisi benim bütçemi aşıyor, ilk attığın modele baktım ancak kablolu modeli kablosuz modeli bütçemi biraz aşıyor yine.600tl kadar bütçen varsa rampage bakmanı önermem steel series gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Corsair Void Pro Premium Dolby 7.1 CA-9011156-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void Pro Premium Dolby 7.1 CA-9011156-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair Void Pro Premium Dolby 7.1 CA-9011156-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair HS60 CA-9011174-EU 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS60 CA-9011174-EU 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair HS60 CA-9011174-EU 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Eğer kablolu kulaklık arasaydım bir çok model bulabilirdim aradığım model kablosuz kablolularda çok fazla sıkıntı çektiğim için kablosuz arıyorum.Bu kulaklığı önerebilirim.
Fakat kablolu.![]()
MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O fiyata kablosuz alma bence.
HS50 PRO'da var fakat Gaming Gen'de 450 TL'ye düşmüştü. Stok bitmiş.
![]()
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Siyah Oyuncu Kulaklığı modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Siyah Oyuncu Kulaklığı fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini...www.cimri.com
@epica59Epica'da bilmiyormuş.
Bildiğin varsa etiketler misin?