Arama sonuçları: *

1. M

S26 Ultra beklenir mi, yoksa S25 Ultra mı alınmalı?

Hocam fiyat olarak hicbisey değişmiyor ikisinde de assa yukarı 4 5 Euro aylık fark oducem 1761675126 Hocam beni cezbeden de o hayalet ekran özelliği yani 100 euroya geçici bir telefon alıp s26 da beklenbilir gibi özellikler için
  2. M

S26 Ultra beklenir mi, yoksa S25 Ultra mı alınmalı?

Arkadaşlar selam, Sizce S26 Ultra’yı beklemeye değer mi, yoksa direkt S25 Ultra mı almalıyım? Normalde bekleme tarafındayım ama şu anki telefonumun ekranında ciddi bir problem var. Sol alt köşe tamamen siyah, ekran yanığı oluştu ve neredeyse klavyeyi bile göremiyorum bu yazıyı yazarken Bir de...
  3. M

Samsung mu iphone mu

Benide vazgeçiren bu oldu hocam ya ilk parti o kadar rezil çıktı gi ciddi anlamda almaktan vazgeçtim diğer parti tahminime göre s26 ile assa yukarı aynı sürelerde çıkar o kadar beklemisken 26 alırım gibi duruyor tabi s25 in aynısını ısıtıp önümüze koymazlarsa 1758654253 Nie hocam
  4. M

Samsung mu iphone mu

Tessekurler hocam 1758623171 Galiba beklicem ya hocam teşekkür ederim ilgi alakan için
  5. M

Samsung mu iphone mu

Ben beğendim şahsen 17 pro nun görünüşünü 17 ciddi anlamda çok iyi güzel değişiklerle geliyor benim aklımı çelen taraf orası yoksa s25 alicaktim sonra dedimki 3 ay sonra 26 çıkıyor onu alırım ama 26 nin daha özellikleri bile belli değil s25 in tamamen aynısını çıkarsa bekledigime pişman olurum...
  6. M

Samsung mu iphone mu

Sıkıntı şu yurtdışında yım ikinci el telefonu satmak çok zor burda bide hatta tahutlu alicam ondan çok düşünüyorum yoksa alırım satarım tr de olsam
  7. M

Samsung mu iphone mu

Hevesim Var 17 nin tasarımı hafiften hoşuma gitti yalan değil Mutsuz kaldırmiyim diye düşünüyorum 1758531930 Şöyle düşün ama BMW için 4 ay daha beklemen lazım altındaki arabada bozuk sürekli gaz kesiyor 1758532000 Benimde korkum bu iOS u beğenmezsem kullanamazsam zindan hayatı gibi olucak bana...
  8. M

Samsung mu iphone mu

Sizce 17 pro mu yoksa s26 nin çıkışını bekleyip s26 ultra mı çok kararsız kaldım hayatım boyunca full Android kullandım Android den vazgeçmek istemiyorum ama şuanki telefonum bozuldu arada dokunmatik gidiyor ekranın sol alt kısmında siyah bir kara delik misali yanık var yani para çok sıkıntı...
  9. M

Çözüldü✓ Ryzen 5500 2 pin kırık 2 tane yamuk pinim var

Elim hafif olmadığı için denemekten korkuyorum ama cımbız yardımı ile hafif hafif dokunsam düzelir mi
  10. M

Ankara'da internette bu işi yapan bir bilgisayarcı gördüm büyük bir şirket gibi 1672943826 Sizin bı tanıdığınız varsa Ankara içi yardımcı olursanız sevinirim
  11. M

Peki bir performans düşüşü yaşarmıyim
  12. M

Hocam tam çekemedim ama kırıklar sadece ok işareti olan köşesinde var diğerleri düzgün yapabilirsem düzelir
  13. M

En dış halka sında 2 tane si yan yana kırıldı tamirinde bı sıkıntı çıkabilirmi çıkmazsa onu yapıcam ama bı bilgin varmı acaba
  14. M

Bilgisayarım ısınmaya başladığı için macun yenilemek istedim ama yenilerken işlemci fan ile beraber geldi sonra onu çıkartmaya çalışırken kırıldı başlıkda yazdığı gibi 2 tane kırık 2 tane yamuk var pin tamiri yapan yerlere sorduğumda 300 ile 850 lira arasında bı fiyat verdiler sizce...
  15. M

Çözüldü✓ logitech g435 mikrofon sorunu

g435 mikrofonu kullanan herhangi bir uygulamaya girince mikrofon kulaklığın içine tekrar geliyor yan ses diyorlarmış heralde baya bir araştirma yaptım ama nasıl çözüldüğünü bulamadım yardım ederseniz sevirim g hub ı denedım ama 435 e destek yok g hubda
  16. M

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Sistem ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı bu arada giriş orta segment çok iyi olur abi herkes için
  17. M

Max 10 11 bin civarında olması herkes için daha iyi gennelleme o yönde istiyor
  18. M

Giriş orta segment 6 9 k arası bı sistem de olabilir abi herkes faydalanır çoğu kişinjn parası çok sınırlı
  19. M

Herkesi mutlu edecek bir PC çıkamaz ki çoğu kişinin parası yok ve oyun oynamak istiyor yüksek FPS çoğu kişide 13 bin TL üzeri performans Canavarı istiyor
  20. M

8 12 bin lira arası bir sistem çıkarsa tadından yenmez malum bu devirde çoğu kişinin üst segment PC alicak parası yok
Geri