Rtx 3050, Rx 580Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Rtx 3050, Rx 580Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
nvidia olsun bizim olsun kralll (rtx 3060 ti ve üstü güzel olur).Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şahsen görüşüm max 13k olması yönünde içeriğini zaten sen halledersin abdullah abi sana güveniyoruz ama bu f/p sistemde senden istirhamım performansın yanında güzelde bir görsel şölen olması kasa ve aydınlatma olarak kaliteli ve tatmin edici bir sistem bekliyoruz bize sunacağını sistem eğer belirttiğim fiyat bandında olursa almak için ilk sıralarda olacağımDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şahsen görüşüm max 13k olması yönünde içeriğini zaten sen halledersin abdullah abi sana güveniyoruz ama bu f/p sistemde senden istirhamım performansın yanında güzelde bir görsel şölen olması kasa ve aydınlatma olarak kaliteli ve tatmin edici bir sistem bekliyoruz bize sunacağını sistem eğer belirttiğim fiyat bandında olursa almak için ilk sıralarda olacağımDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Güzel olur vallai5 12400f , rx 6600 10.000 TL-11.000 bandında olsa süper olur
Abi genellikle 7-10k civarında sistemler çıkıyor bizim gibi durumu olmuyanlar için 5-6k bandında ekran kartlı veya 4-5k bandında apu bir sistem toplarsan çok güzel olur.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
sadece hikayeli oynayanlar için olur o zamanHocam ne ucuz ne pahalı 7k seviyesinde en az 6500xt-gtx1660 civarı bir şey bekliyorum. İşlemcisi de iyi olursa tadından yenmez monitör dahil de olabilir.75hz kafi
knk bizim para yok 10-11 olsun
max dedim zaten kanka bende de yok ahshqhzhqknk bizim para yok 10-11 olsun ya
Bence rtx 3060 bir sistem güzel olur ryzen 5 5500 islemciDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
OlmasınAPU SİSTEM OLSUN