Abi günümzde pek çok insan sadece Valorant oynamak için sistem toplamak ister hale geldi. Bu sebeple onları düşünerekten Ryzen 5 5600, 5600x gibi bir işlemci kullanarak rx 6400 ya da gtx 1650 tarzı bir ekran kartıyla 350-400 fps lerde Valorant oynatan bir sistem yapabiliriz. DA-Valo V1. Seviliyorsun...Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
kanka dediğin olabilir ama önceki sistem gibi gelsin + özelleştirme de olsun makul bir fiyata 5600e update edilebilsin yine alınırAbi günümzde pek çok insan sadece Valorant oynamak için sistem toplamak ister hale geldi. Bu sebeple onları düşünerekten Ryzen 5 5600, 5600x gibi bir işlemci kullanarak rx 6400 ya da gtx 1650 tarzı bir ekran kartıyla 350-400 fps lerde Valorant oynatan bir sistem yapabiliriz. DA-Valo V1. Seviliyorsun...
İkinci el monitör dahil 8 k sistem yada 6.5 kasalı sistem toplarmisinDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
8-10k arası olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
R5 5600g gibi bir apu sistem gelebilir mi abiDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi fiyat Max 2000 olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
ryzen 5 3600 gtx 1660super yada rtx 2060Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız