YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şahsen görüşüm max 13k olması yönünde içeriğini zaten sen halledersin abdullah abi sana güveniyoruz ama bu f/p sistemde senden istirhamım performansın yanında güzelde bir görsel şölen olması kasa ve aydınlatma olarak kaliteli ve tatmin edici bir sistem bekliyoruz bize sunacağını sistem eğer belirttiğim fiyat bandında olursa almak için ilk sıralarda olacağım;) iyi günler dilerim . Abdullah abi seviliyorsun kendine iyi bak ❤️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şahsen görüşüm max 13k olması yönünde içeriğini zaten sen halledersin abdullah abi sana güveniyoruz ama bu f/p sistemde senden istirhamım performansın yanında güzelde bir görsel şölen olması kasa ve aydınlatma olarak kaliteli ve tatmin edici bir sistem bekliyoruz bize sunacağını sistem eğer belirttiğim fiyat bandında olursa almak için ilk sıralarda olacağım;) iyi günler dilerim . Abdullah abi seviliyorsun kendine iyi bak ❤️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i5 12400f , rx 6600 10.000 TL-11.000 bandında olsa süper olur
Güzel olur valla

Abi genellikle 7-10k civarında sistemler çıkıyor bizim gibi durumu olmuyanlar için 5-6k bandında ekran kartlı veya 4-5k bandında apu bir sistem toplarsan çok güzel olur.

3060&3060TI R5 5600X'li yaninda monitörü olan mümkünse max 15K olan bir sistem yaparsan çok güzel olur abi

Max 10 11 bin civarında olması herkes için daha iyi gennelleme o yönde istiyor

Geri