10.000₺-13.500₺ bandında olursa güzel olur bende babamı yeni ikna ettim bul alalım dedi
Evet size katılıyorum umarım böyle bir kasa olurBence bu sefer orta - üst segment bir kasa olabilir. rtx 3070 ti felan çok güzel olur
Hocam v4.5 kaçırdım hani benim için demiyorum ama herkes için bütçesi düşük olan bi apu sistem vs gelse herkes için daha iyi olur benceDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
yok öyle 20 veren 22de verir diye bir şey saçma mantık belki ben 20k denkleştirmeye çalışıyorum 2 yıldır ?Kardeşim 20 bin lira veren zaten gider 22 de verir, 1 ay beklemez ama 8k sı olan onu kolay kolay 10 k yapamaz.
Merhaba, önceki topladığın sistem gibi bir sistem olursa gayet güzel olur fakat ssd kısmınd 500 gb yerine 1 tb olursa daha iyi olur. Fiyat farkı 10-12k arası şeklinde olucak Rx6600 yada bir tık üstü ekran kartlı sistem gelirse çok müteşekkir oluruz. Herkese iyi geceler.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi bir önceki sistem gibi 10k ile 12k arasında bir fiyat olursa çok iyi olur.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
12. nesil intel + rtx 3060Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
12.nesil işlemci + 3060Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
3060 veya 3060 ti i5 11400 civarı bir işlemcili ryzen olmasa çok güzel olur pcı express 4.0 tamamen uyumlu sistem bence artık hak ediliyor kioxia ssd olmadan bi sistem görmek istiyorumDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız