Arama sonuçları: *

1. H

Sizce fps oyunları için Zowie mouse mu yoksa Steelseries mi? Cevap neyse o marka mouse önerir misiniz?

elin büyük ise steelseries rival 310 orta ve ya küçük boyut ise zowie tercih etmelisin zowienin markası sana kalmış
  2. H

acer kg241qs 23.6" 165hz 1ms oyun sıkıntısı

merhabalar bundan aylar önce bu monitöru aldım kullanıyordum oyun için aldığım için pişmanım çünkü monitör iyi hoş fakat fps oyunlarında (valorant cs go) görüntü çok garip gözüküyor.Crosshairım ve genel olan her şey çok garip ve kötü gözüküyor önceden hoşuma gitmiyordu fakat herkesin böyle...
  3. H

Monster 240hz monitör alınır mı? (2200tl)

alınmaz kankam. 240 hz alıcaksan fps oyunu oynaman lazım üst düzey de ancak 27 inç iyi değil fps oyunlarında. pc in 240 fps i desteklemiyorsa hiç alınmaz. bence onun yerine güzel bir 144hz 1ms 24inç al
  4. H

rival 300s arayışı ve stok ne zaman gelicek

merhaba arkadaşlar uzun süredir rival 300s arıyorum sebebi ise elimin büyük olması ve tam benim elime göre olması izmirde yaşıyorum hem 2.el bulamıyorum hem 0 nasıl bulucam satan sağlam izmir içinde birisi var ise yönlendirir misiniz. Bir de stok ne zaman gelicek bilgisi olan ve ya öğrenmek için...
Top Bottom