Sizce fps oyunları için Zowie mouse mu yoksa Steelseries mi? Cevap hangisiyse o marka mouse önerir misiniz? Bütçe 400-500
ZowieSizce fps oyunları için Zowie mouse mu yoksa Steelseries mi? Cevap hangisiyse o marka mouse önerir misiniz? Bütçe 400-500
valorant falan için en iyi mouse seçimi olur cs de de aynı şeyi söyleyebilirimFPS Oyunları için bunu öneririm
Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
vallaha hocam razer şu an bütçeniz varsa en iyi seçim olurSence bütçeyi arttırıp steel series sensei ten mi alsam
Bilmiyorum valla hocam diğer markaları denemedim ama çok pahalı ekipmanlar gereksiz bence maksimum 400-500 liralık mauslar işinizi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.Sence bütçeyi arttırıp steel series sensei ten mi alsam
rival 600 kullanıyom az daha biriktir al çok memnunum zamanında 370 e almıştım şuan ne kadar bilmiyomSizce fps oyunları için Zowie mouse mu yoksa Steelseries mi? Cevap hangisiyse o marka mouse önerir misiniz? Bütçe 400-500