Neler Yeni

wireless mouse önerisi (beyaz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
hocam attığımı alacak isen aldıktan sonra deneyimlerini paylaşır mısın bende almayı düşünüyorum da.
hocam belli değil yüksek ihtimal başka bir şey alırım kafam karışık şuan biraz zaman alır mouse u almam

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
VGN Dragonfly Wireless F1 Pro(49gr 60saat şarj) / Pro Max(55gr 130saat şarj) (Zamlanmışlar bugün 300 TL)
Dareu A950 Pro
Darmoshark M3S
Arkadaşın dediği gibi Ajazz AJ199 veya AJ139 Pro X Superlight bakılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
İndirimle Darmoshark M3 4K almıştım, 1300 liraya. Sağ olsunlar forumda açılan bir konuyla faydalanmıştık. Keşke denk gelseymişsiniz.
hocam memnun musun sen mouse dan indirime girerse alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Koray
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
500 600 e max 700 e mouse önerir misin lütfen, bir de türkçe beyaz klavye önerir misin 1500 2000 TL
5 ay önce 1100 TL ye gamebooster g918 fire storm almıştım efsane bisi çok uygun fiyata almıştım sanada öneririm bir ara fiyatı 2.5k ya kadar çıktı ama kötü bir haberim var sadece siyah versiyonu var beyaz hâli her yerden kaldırılmış bulamadım şuan eğer bir yerde bulursan hemen al mouse olarak beyaz istiyorsan 900 TL ye glorious model o var alabilirsen onu al veya 550 TL ye Logitech g102 var ona bakabilirsin siyah versiyonları da var. mouse ve klavye hakkinda pek fazla bilgim yok diğer arkadaşlar da önersin

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Muhammed
5 ay önce 1100 TL ye gamebooster g918 fire storm almıştım efsane bisi çok uygun fiyata almıştım sanada öneririm bir ara fiyatı 2.5k ya kadar çıktı ama kötü bir haberim var sadece siyah versiyonu var beyaz hâli her yerden kaldırılmış bulamadım şuan eğer bir yerde bulursan hemen al mouse olarak beyaz istiyorsan 900 TL ye glorious model o var alabilirsen onu al veya 550 TL ye Logitech g102 var ona bakabilirsin siyah versiyonları da var. mouse ve klavye hakkinda pek fazla bilgim yok diğer arkadaşlar da önersin
Tmmdır çok teşekkür ederim adamsın bakaym🙏

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
oyun için beyaz wireless mouse önerir misiniz? (bütçe 2k ama 2k lık bir mouse da olmasın) çok uzun zamandır glorious model o düşünüyorum bir türlü alamadım şuan 2.5k ama bazen 1.5k ya düşüyor düştüğü zaman onu mu alayım yoksa Logitech g305 lightspeed mi alayım fazla beklemeden o da hoşuma gitti şuan 1.2k başka bir öneriniz varmı? ben ikisi arasında kaldım fazla para ödemek istemiyorum mouse için. Oynadığım oyunlar hikaye ve fps oyunları
Razer Viper V2 Pro sarı sitede 2k civarına var.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
962
İsim
Asil
Burada sorduğumda attack shark x3 ve darmoshark n3 önerilerimi aldım, darmashark n3 daha ağırlıklıydı ancak yabancı forumlarda öneri açtığımda attack shark x3 çok daha baskın idi. Eğer cs oynuyorsan beyaz renk + bant lı olanı cs deki printstream e baya benziyo ilgini çekebilir, şahsen benim hoşuma gitti onun dışında düz beyazıda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada sorduğumda attack shark x3 ve darmoshark n3 önerilerimi aldım, darmashark n3 daha ağırlıklıydı ancak yabancı forumlarda öneri açtığımda attack shark x3 çok daha baskın idi. Eğer cs oynuyorsan beyaz renk + bant lı olanı cs deki printstream e baya benziyo ilgini çekebilir, şahsen benim hoşuma gitti onun dışında düz beyazıda var.
bu arada yabancı bir forumda açtığım oylamaya endgame gear xm1r da eklemiştim en çok oyu o aldı ancak indirimi bitmiş, benim bütçemi aşıyor ama senin bütçen için uygun ona bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,650
İsim
Emre siyah
Tmmdır çok teşekkür ederim adamsın bakaym🙏
gamebooster klavye alınmaz bu arada o fiyat aralığında önericeğim pek bi mouse yok steelseries prime alabilirsin

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Muhammed
gamebooster klavye alınmaz bu arada o fiyat aralığında önericeğim pek bi mouse yok steelseries prime alabilirsin
Tmmdır çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selamlar sistemin montajını kurdum da bios girdim ne yapcam

Son düzenleme:
Top Bottom