Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Gamepower Monitör Ortadan Çatladı Garantiye Gönderme Zahmetine Gerek Var mı?

Maalesef hocam zamanında bütçem olmadığı için mecburen almıştım.Şimdi tercih edersem mecbur gene bütçe kısıtlı olduğu 4-5K bandında asus vb. Markalardan birini tercih etmek isterim bilgisayarım max olarak 200 Fps görüyor 180Hz benim için uygun fiyatlı ve iyi olabilir Tercih edicek...
  2. A

Yardım Gamepower Monitör Ortadan Çatladı Garantiye Gönderme Zahmetine Gerek Var mı?

Monitörün kablosunu düzeltmek için, ekran yerinden oynamasın diye tutmak için,ekranı bir sineği ezemeyecek güçte parmağımla bastırdım ve çatladı.Garantisinin bitmesine son 1 ay var yüksek ihtimalle tüketici hatası olduğunu söyleyip ücret istiyecekler,garantiye göndermeye zahmet etmeye gerek...
  3. A

MoleculePc 2200g Hazır Sistem alınır mı??

Hmm teşekkürler
  4. A

Gt 1030 ryzen 3 1200 alsam ileride 16 gb ram yapsam nasıl olur
  5. A

Hocam bu cevabınız performax kasasındaki psuya dimi rami yaz tatilinde mutlak yükselticem 1629825665 Anakartıda yükselticem kasayıda ssdyide acerın yapıcam 3200 tutuyor böylece rami ilerki aylarda yükselticem oynuyacağım oyunlar rainbow six siege,Valorant,csgo vb.
  6. A

Bayadan Beri Sistemlere Göz atıyorum hangisini alıyım emin olamadım , helyum k1 adlı sistemde ssd ve kasayı yükseltip almayı düşünüyorum gt1030 toplama bilgisayar baktım oda aynı bu fiyatlarda ama gt1030 sistem alacağıma apu almak daha mantıklı diyenler oldu sizin fikirleriniz nelerdir? (Helyum...
  7. A

16 NİSAN 2021 BİM'E GELECEK ÜRÜNLER

çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor :D babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu...
  8. A

Rampage fury x kablolu ve pink edition ürünler

Merhaba Arkadaşlar Wireless Versiyonu Olan Fury X Yakında kablolu olarak satışa çıkacak ve fiyatı 400-500 arası olacağı planlanıyor. Onun dışında Rampage yakında Pink Edition Ürünlerle sizlerle Ne düşünüyorsunuz
Top Bottom