Bimi sevmiyorumNeden?
komik bir şey göremedim
komik bir şey göremedim
çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyorTam gözükmüyor olabilir ürünleri şöyle listeleyim via @Emektar PC
Alıntıyı görüntüle
Monitör: RM-127 MIRACLE >internette en düşük fiyat uygun fiyata geliyor fakat başka markalar varken almak mantıksız.
Mouse: SMX-R22 PHOENİX alınabilir internette en düşük
Kulaklık : Rampage Hectora alınabilir internette en düşük
Klavye : Rampage Stage kesinlikle alınır membran olmasına rağmen güzel bir klavye internette en düşük
Ürünler böyleydi, şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ayn öyle olacak gibi duruyor fiyatlarıda ucuzçok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyor
22 Nisan kesin mi aynı fiyat mı?Dün Rampage yetkilisi ile görüştüm öyle bir şey yokmuş. Zaten burda belirttim Alıntıyı görüntüle kesin olmadığını.
Fakat 22 Nisan'da ürünler geliyor Şok'a konusu açıldı.