Neler Yeni

16 NİSAN 2021 BİM'E GELECEK ÜRÜNLER

Sensei123

80+ Bronze
Beğenmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
Tam gözükmüyor olabilir ürünleri şöyle listeleyim via @Emektar PC

Alıntıyı görüntüle

Monitör: RM-127 MIRACLE >internette en düşük fiyat uygun fiyata geliyor fakat başka markalar varken almak mantıksız.
Mouse: SMX-R22 PHOENİX alınabilir internette en düşük

Kulaklık : Rampage Hectora alınabilir internette en düşük
Klavye : Rampage Stage kesinlikle alınır membran olmasına rağmen güzel bir klavye internette en düşük

Ürünler böyleydi, şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar :D
çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor :D babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyor

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor :D babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyor
Ayn öyle olacak gibi duruyor fiyatlarıda ucuz

Excator23cm

80+ Gold
2 Bim'e gittim hiçbir rampage ürün yoktu.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 Bim'e gittim hiçbir rampage ürün yoktu.
Dün Rampage yetkilisi ile görüştüm öyle bir şey yokmuş. Zaten burda belirttim
1618557437606.png
kesin olmadığını.

Fakat 22 Nisan'da ürünler geliyor Şok'a konusu açıldı.

Top Bottom