16 NİSAN 2021 BİM'E GELECEK ÜRÜNLER

Beğenmedim

Tam gözükmüyor olabilir ürünleri şöyle listeleyim via @Emektar PC

Alıntıyı görüntüle

Monitör: RM-127 MIRACLE >internette en düşük fiyat uygun fiyata geliyor fakat başka markalar varken almak mantıksız.
Mouse: SMX-R22 PHOENİX alınabilir internette en düşük

Kulaklık : Rampage Hectora alınabilir internette en düşük
Klavye : Rampage Stage kesinlikle alınır membran olmasına rağmen güzel bir klavye internette en düşük

Ürünler böyleydi, şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar :D
çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor :D babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyor

çok fazla indirim olmamasına rağmen şöyle bir avantajı var babası annesi internetten izin vermeyenler için harika ortalama ekipmanlar bizim burada arkadaş internetten hiç bir şey alamıyor :D babası izin vermiyor gidiyor değişik böyle başka yerden dandik ürün alıp satan yerlerden ürün alıyordu mecburen burada bir evkur birde teknosa vardı mağaza olarak çünkü tanınmış çocuk ve her 3-4 ayda bir bozuluyordu artık bir kulaklık aldı markası çok iyi bir marka değil ama 1 aydır kullanıyor rahatça mouse almak istiyordu onu söyliyeceğim.Gene Bir Bim savaşları başlıyor
Ayn öyle olacak gibi duruyor fiyatlarıda ucuz

2 Bim'e gittim hiçbir rampage ürün yoktu.

2 Bim'e gittim hiçbir rampage ürün yoktu.
Dün Rampage yetkilisi ile görüştüm öyle bir şey yokmuş. Zaten burda belirttim
1618557437606.png
kesin olmadığını.

Fakat 22 Nisan'da ürünler geliyor Şok'a konusu açıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri