Arama sonuçları: *

1. A

2 AYDA 200K GELİR Mİ ?

Beyler sağ olun başladım sağlam mfyim bu arada umarım başarı gelir
  2. A

2 AYDA 200K GELİR Mİ ?

Beyler ortalama bir öğrenciyim,fıtratımda yok çalışmak,lise ortalamam da 75 76 falan sınavlara son 15 20 dk çalışan temeli iyi bir öğrenci oldum 3 4 gündür sıkı çalışmaya başladım 200k sıralama yapabilir miyim bu 2 aylık süreçte
  3. A

Ram darboğaz yapar mı ?

500 w psu İ5 2400 Gtx 560 ti 4 gb ramim var aynı mhz ve cl değerinde 8 gb ram alsam toplam 12 gb ram darboğaz falan sorun oluşturur mu ?
  4. A

Kasa Kapağı İnce Tahta Olması Problem Olur Mu ?

Kasa kapağım yok yerine ince medefe ahşap bi parça koydum sorun veya risk oluşturur mu ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  5. A

EKRAN KARTI TAKILIYKEN ANAKARTTAN GÖRÜNTÜ ALMAK SORUN OLUR MU ?

İ5 2400 dahili grafik var İntel Hd Graphics 2000 diye ondan yani özür dilerim görüntü geldiği için 1613907757 Dahili grafik birimi mevcut sağlıklı olurmu ondan bahsedin
  6. A

Apu değil ama geliyor izlesem bu şekil ekran kartına falan zarar gelirmi
  7. A

Maç izlemek için hdmi kabloyla pcyi bilgisayara bağlıyorum ancak 560ti ekran kartımda hdmi girişi yok ama anakartımda var,ekran kartı takılıyken anakarta hdmi ile bağlanıp maç izlemek sorun yaratır mı ? Sağlıklı olur mu ? Bozmak istemiyorum maddi sıkıntılardan ötürü. Şimdiden teşekkürler...
  8. A

R7 240 yerine 560ti uyar mı ?Sıkıntı çıkar mı ?

Selamunaleyküm beyler/, Msi cn 7529 g31 serisinden 775 pin eski bir anakarta sahibim q8300 işlemcim var ve r7 240 ekran kartı kullanıyorum.Ekran kartımı 450 ye alıcı buldum ve 560ti ekran kartını almak istiyorum 450 lira o da bi sıkıntı sorun yaşar mıyım 350w psu kullanıyorum.Lütfen teknopattaki...
  9. A

Sıralamam 150 GÜNDE 200K OLUR MU ?

Beyler hepinizden Allah razı olsun sağ olun,Allah herkesin gönlüne göre versin var mı taktik,öneriniz bana
  10. A

Sıralamam 150 GÜNDE 200K OLUR MU ?

Beyler biliyorsunuzdur ki 154 gün sonra üniversite sınavı var,temel anlamda iyi bir öğrenciyim teog da 440 la birinci girdiğim liseden pek umut verici çıkmasam da sınavlara son yarım saat 1 saat çalışırdım obp 75 falan, sizce 150 günde SAYISAL da günde 5 6 saat çalışarak 200 bine girmek çok mu...
Top Bottom